Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sahneye Unutulmaz Kahramanların Kostümleriyle Çıktılar

TED Afyon Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin roman ve tiyatro kahramanlarının kıyafetlerini giyerek canlandırdığı, “Edebi Kahramanlar TED Sahnesinde” beğeni topladı

TED Afyon Koleji Anadolu

“Edebi Kahramanlar TED Sahnesinde” etkinliği hakkında konuşan TED Afyon Koleji Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Saliha Bozdemir, “Onlar, edebi eserlerin unutulmaz kahramanları, başka bir hayatin ölümsüzleri. Türk ve dünya edebiyatındaki kült romanların başka kahramanlarını, öne çıkan kişiliklerini hem o karakterleri araştıran gençlilerimize, hem de bu güzide etkinliğimize katılım sağlayan siz kıymetli misafirlerimize iyi bir şekilde tanıtmak ve hâlihazırda tanıyanlara tekrar hatırlatmak amacıyla yaptık. Sizleri; o kitaplar ve karakterleri okurken çevirdiğiniz sayfalara götürecek öğrencilerimiz, sunumlarıyla ve giysileriyle, edebiyatın derinliklerinde bir yolculukta; belki Kaf Dağında belki bir sarayda belki de hemen yani basımıza olacaklar.” dedi.

Sahneye Unutulmaz Kahramanların Kostümleriyle Çıktılar

TED Afyon Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Dürdane Kahveci de  “Sanat, kültür ve spor alanlarında çeşitli başarılar gösteren ve bu misyonla hareket eden okulumuzda yarınlarımıza, sanatla her açıdan donanımlı bireyler yetiştirmektedir. Bu etkinlikte yüreklerini, emeklerini ortaya koyan öğrencilerimize ve Türk Dili Edebiyatı Zümresine ve emek veren öğrencilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Sahneye Unutulmaz Kahramanların Kostümleriyle Çıktılar

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti