Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da voleybol turnuvası başladı

Sandıklı’da her yıl geleneksel

Sandıklı’da her yıl geleneksel hale getirilen “Sandıklı Belediyesi Müdürlükler Arası Voleybol Turnuvası” yapılan ilk maçların oynanması ile başladı

 

Sandıklı İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün destekleri ve Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvaya, toplamda 13 takım katıldı. Takımlar iki grupta tek devreli lig usulüne göre maçlarını tamamlayacak.
Grup müsabakalarının ardından gruplarını ilk 3 sırada tamamlayan takımlar eşleşerek tek maç üzerinden eleme maçı oynayacak, sona kalan 3 takım ise kendi aralarında yapacakları maçlar sonucunda “Sandıklı Belediyesi Müdürlükler Arası Voleybol Turnuvası”nın şampiyonu olacak.
Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı Belediyesi’nde personellerin spor yapmalarını sağlamak, müdürlükler arasında kaynaşma, birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek için, geleneksel hale getirdikleri turnuvaya başladıklarını ifade etti. Çöl, “Meclis üyelerimizle kurduğumuz voleybol takımımız ile bizlerde sahada mesai arkadaşlarımız ile ter döküyor, mücadele ediyoruz. Ben bu bağlamda turnuvaya katılan takımlarımıza, ilgili müdürlüklerimize, maçları seyretmeye gelen kıymetli ailelerine teşekkür ediyor, bütün takımlara başarı dileklerimi sunuyor, turnuvanın centilmence geçmesini temenni ediyorum.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti