Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklıspor, ödemelerini yaptı

Sandıklıspor’dan yapılan açıklamada, pandemi

Sandıklıspor’dan yapılan açıklamada, pandemi döneminde oyuncuların mağdur edilmediği ifade edilerek, “Takımda forma giyen 25 futbolcunun yanı sıra teknik ekibin alacaklarını eksiksiz ödedik” bilgisi verildi

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadelesini 12. sırada tamamlayan Sandıklıspor’dan yapılan açıklama ile belirsizliğin sürdüğü zamanlarda bile Kulüp’ün ödemelerine devam ettiğini aktarıldı.
Sandıklıspor’dan yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi:
“Yeni tip koronavirüs hayatın tüm alanında olduğu gibi spor camiasını da olumsuz etkiledi. Bu kapsamda, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig, 3. Lig ve Spor Toto Bölgesel Amatör Ligleri, Temmuz ayı başında mevcut halleriyle tescil etti. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Afyonkarahisar temsilcisi Sandıklıspor olarak futbolcularımızı pandemi mağduriyeti yaşatmamak ve tüm yükümlülüklerimizi yerine getirmek için yoğun çaba sarf ettik. Bu süreçte antrenman ve maçlara çıkamayan futbolcularımızı ekonomik açıdan mağdur etmeyerek Sandıklıspor yönetimi olarak, takımda forma giyen 25 futbolcunun yanı sıra teknik ekibin alacaklarını eksiksiz ödeyerek spor camiasına örnek olduk.”
Ayrıca Sandıklıspor Başkanı Mustafa Ünsal, futbolcuların paralarının ödenmesinde desteklerini esirgemeyen Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Sandıklılı işadamları ile Sandıklı halkına teşekkür etti.

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti