Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarraflar’da Güzbey yeniden başkan

Afyon Sarraflar ve Kuyumcular

Afyon Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği Başkanı Hayrettin Güzbey, seçimli genel kurul toplantısınde yeniden başkan seçildi

Afyon Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği Genel Kurulu hafta sonu yapıldı. ATSO Meclis Salonunda düzenlenen genel kurul toplantısına; Dernek Başkanı Hayrettin Güzbey, tek aday olarak katılarak tekrar göreve seçildi.
“DÜNYANIN MERKEZİ DOĞUDAN
BATIYA KAYIYOR”
Genel kurul toplantısının divanı Nadir Güzbey’in başkanlığında; Abdullah Kestioğlu ve Ahmet Yıldız’dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantı gündemine geçildi. Dernek üyelerine hitap eden Hayrettin Güzbey, 2019 yılında gerçekleştirilen 16. olağan seçimli genel kurul toplantısında üyelerin teveccühü ile göreve geldiklerini belirtti. Güzbey, “Geriye dönüp üç yıla baktığımızda maalesef hiç de hatırlamak istemediğimiz çok zor günler geçirdik ve sıkıntıları halen devam ediyor. Covid-19 salgını ekonomik ve sosyal yönleriyle camiamızı çok etkiledi. Çok sayıda meslektaşımız rahatsızlandı, yakınlarını kaybetti. Vefat edenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Üç yıl boyunca ve 2022 yılına ekonomiden iç politikaya, uluslararası ilişkilerden dünya ekonomisine, olağan üstü gündemle girdik. Dünyanın ekonomik ve siyasi yapısında çok önemli değişimler yaşanmakta, dünyanın ekonomik ve siyasi yapısı değişiyor. Dünyanın ağırlık merkezi batıdan doğuya doğru kayıyor.” dedi.
“DEĞİŞİME AYAK UYDURMAK ZORUNLU”
Dünyanın yeniden şekillenmeye başladığını belirten Güzbey, “Dünyanın ekonomik ve siyasi güç dengelerinin yeniden oluştuğu, bu dönemde, değişimin hızına ayak uydurabilmek için bizlerinde hızlı ve etkin karar alması gerekiyor. Değişime uyum sağlamak ve değişimin geniş kitleleri etkileyen sonuçlarıyla başa çıkmak için hazırlıklı olmalıyız. Aksi durumda ekonomik çökme kaçınılmaz olur. Sektörümüzü, meslektaşlarımızı etkileyecek tüm gelişmeleri ve düzenlemeleri yakından takip ediyor ve geliştirilmesinden düzenlenmesine kadar en üst kademede müdahil oluyoruz. Sizleri derhal bilgilendiriyoruz.” diye konuştu.
“MESLEKİ BİRLİKTELİĞİ KORUMAMIZ ÖNEMLİ”
Dünya ve ülke ekonomisindeki yaşanılan dalgalı dönemde birçok maliyet kaleminin üçe katlandığını ifade eden Güzbey şunları kaydetti: “Özellikle bu dönemde birlikteliğimizi korumamız mesleki açıdan son derece önemlidir. Yönetim kurulu arkadaşlarımla her zaman yapıcı, iyimser, hoşgörülü, araştırıcı ve çözüm üreten ekip olmaya çalıştık. Mesleki değerlerimizden ödün vermeden çözüm üretmeyi şiar edindik. Yeniden dernek üyelerimizin karşısına yeni projeler araştıran, fikir üreten ekip olarak çıktık. Mesleğimizin onurunu her şeyin üstünde tutan bizler, mesleğimizi icra etmekten onur duyuyoruz. Birlik ve beraberliğimiz inşallah daim olsun.”
GÜZBEY GÜVEN TAZELEDİ
Hayrettin Güzbey’in Başkanlığı’ndaki; Afyon Sarraflar ve Kuyumcular Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyeliklerine; Ahmet Kestioğlu, Abdullah Gün, Hüseyin Çetinbaş, Mustafa Kumtepe, Halid Hancıoğlu, Kasım Çevik, Hasan Türe, Yusuf Arı, Muzaffer Tokman seçildi. Denetim kurulu üyeliklerinde; Şükrü Küçükdere, İsmail Çelik, Ekrem Sami Bayar, Fatih Kuş, Can Mesci ve Necdet Karaağaç görev alacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti