Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Satranç severler Özdilek’te buluşacak – Kocatepe Gazetesi

17-18 Kasım’da 12 ildeki
Satranç severler Özdilek’te buluşacak

17-18 Kasım’da 12 ildeki 16 farklı lokasyonda gerçekleşecek olan elemelere, 8-16 yaş grubunda toplam bin 24 yarışmacının katılım sağlayacağı ön görülürken, 6 turun sonunda finalistlerin belirleneceği turnuvaya başvurular ise internet sitesi üzerinden yapılacak.
Tüm iş süreçlerini kurumsal sosyal sorumluluk bakış açısıyla gerçekleştiren Özdilek, satrançseverler için çok özel bir turnuva düzenliyor. Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle düzenlenecek turnuva kapsamında, 12 ildeki 16 farklı lokasyonda elemeler düzenlenecek.
TSF internet sitesi üzerinden her şehir için ayrı şekilde açılacak kayıt platformlarında, çevrim içi başvuruların kabul edildiği turnuvaya, 8 -16 yaş grubunda, toplam bin 24 yarışmacının katılım sağlayacağı ön görülüyor. Her lokasyonun birincisi, 24-25 Kasım hafta sonunda Özdilek Park Bursa Nilüfer’de gerçekleşecek büyük finale katılmaya hak kazanacak. Turnuva finalinde ilk 3’e giren katılımcıya kupa ve tablet, turnuvayı tamamlayan tüm katılımcılara ise madalya ve satranç takımı takdim edilecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti