Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şefik Köksal unutulmadı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şefik Köksal unutulmadı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Ocak ayında vefaat eden Şefik Köksal’ın anısına 4’lü Futbol Turnuvası düzenleyeceklerini söyledi

Afyonkarahisar futboluna sayısız hizmetleri geçmiş değerli futbol adamı Şefik Köksal, bu yıl başında bir şekilde vefat etmiş ve sevenlerini yasa boğmuştu. ASKF’de liglerin birer hafta geç başlamasından ötürü Şefik Köksal anısına bir futbol turnuvası düzenleme kararı aldı. Dün ASKF’de bir araya gelen turnuvaya katılacak takımlar ve ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, basın mensuplarına turnuva hakkında bilgi verdi. Şefik Köksal’ı unutmadıklarını dile getiren Küçüksağrıcı, “Bizler onu asla unutmayacağız. Düzenleyeceğimiz turnuva ve etkinliklerle de onu her zaman kalbimizde yaşatmak istiyoruz.”dedi Küçüksağrıcı, turnuvada ise Şuhut Hisar, Mahmutköyü, Susuz Belediye ve Tınaztepe Belediyespor’un yer alacağını bildirdi.
Şefik Hoca kalbimizde
Başkan Küçüksağrıcı, ASKF binasında gerçekleşen toplantıda turnuva hakkında bilgiler verdi. Uzun yıllar ilimizde amatör futbola hizmet eden ve spor camiası tarafından çok sevilen ilimizin Şefik Hoca’sını Ocak ayında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Küçüksağrıcı, “Bizler Şefik Hocamızı hiçbir zaman unutmadık. Unutmayacağız. ASKF olarak Şefik Hoca’yı her zaman kalbimizde yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun içinde Şefik Hocamız anısına hafta sonu bir 4’lü futbol turnuvası düzenlemeye karar verdik. Bu turnuvaya Süper lige yeni yükselen Ş.Hisar, Mahmutköyü, Susuz Belediye ve Tınaztepe Belediyespor takımları katılacaklar” dedi.
Maçlar Şuhut’ta oynanacak
Küçüksağrıcı, Cumartesi günü saat 14.00’de Şuhut İlçe Stadında gerçekleşecek olan törenle başlayacak olan turnuvanın açılış maçında ise çekilen fikstür çekiminin ardından Susuz Belediyespor ile Tınaztepe Belediyesporun karşı karşıya geleceğini belirtti. Küçüksağrıcı, turnuvanın ikinci maçında ise Saat 16.00’dada Mahmutköyüspor ile Ş. Hisar Belediyesporun mücadele edeceğini dile getirdi. Pazar günü ise ilk günün galip takımlarının saat 16.00’da finalde karşılaşacaklarını mağluplarının ise saat 14-00’de 3.’lük 4.Lük maçında karşı karşıya geleceklerini kaydetti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti