Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Servis şoförlerine seminer verildi

Afyon Batı Tur firmasında

Afyon Batı Tur firmasında öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförlerine iletişim beceri ve servis taşımacılığının önemi konularında semineri verildi

Seminer öncesi Batı Tur servis şoförleri ve hostesleri şirket yöneticileri ile kahvaltıda bir araya gelerek sohbet ettiler. Kahvaltıya Batı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk, Özel Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji Okul Müdürü İbrahim Çakal’da katıldı.
Batı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk, “En kıymetlilerimiz çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımız ve geleceğimizdir. Öğrencilerimizi taşırken itinalı ve dikkatli davranmamız gerekir. Bu anlamda sizlere düşen büyük sorumlulukların bilincinde olmanız gerekiyor. Sizlerde birer velisiniz empati kurduğunuzda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.” dedi.
Şirket Koordinatörü Ömer Mürsel Bilik, servis şoförlerine çocuklarla iletişime geçerken yapılması gerekenleri anlattı. Servis şoförlerinin aynı zamanda çocuklara rol model olduğu hatırlatan Bilik, bu konuda şoförlerin davranışlarına önem göstermesini istedi.
Seminerin ardından açıklamalarda bulunan servis şoförleri, taşıdıkları öğrencilerin kendilerine emanet edildiğinin bilincinde olduklarını belirterek, “Öncelikle öğrencilerin iyiliği için eğitim aldık. Seminer oldukça verimli geçti. Edindiğimiz bilgilerle işimizi en iyi şekilde yapak için özen göstereceğiz.” diye konuştular.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti