Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sezen ve Eroğlu, Vali Tutulmaz’a koordinasyon, Artuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

AK Parti Afyonkarahisar İl

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen ile yardımcısı İbrahim Eroğlu, Vali Mustafa Tutulmaz’la coronavirüs konusunda görüş alışverişinde bulundu. Sezen ve Eroğlu Türkeli Gazetesini de ziyaret ederek imtiyaz sahibi Önder Artuk’a hayırlı olsun dileklerini iletti

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, beraberinde İl Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu ile birlikte Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ve Türkeli Gazetesi sahibi Önder Artuk’u ziyaret etti.
KURUM VE KURULUŞLARIN KOORDİNASYONU GÖRÜŞÜLDÜ
Başkan Sezen Vali Tutulmaz ile coronavirüs konusunda şehirdeki kurum ve kuruluşların koordinasyonu konusunda görüş alışverişinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ortak çağrı ise vatandaşların tedbir almaları yönünde oldu.
“YEREL BASIN ULUSAL BASININ ANA KAYNAĞIDIR”
Öte yandan İl Başkanı Sezen Türkeli Gazetesi’nin yeni sahibi Önder Artuk’u ziyaret etti. Ziyarette hayırlı olsun dileklerini ileten Sezen, Türkeli Gazetesi’nin Afyonkarahisar’a büyük kazanımlar sağladığını söyledi. Yerel basının önemine vurgu yapan Sezen, “Bütün ulusal gazeteler ya da televizyonlar haberlerini yerelden alır. Bu minvalde yerel basın, ulusal basının ana kaynağıdır. Zira şehrimize büyük kazanımlar sağlayan demokrasimizin olmazsa olmazı yerel basınımız halkımızı bilgilendirme noktasında çok önemli görevler üstlenmektedir. Ülkemizin en köklü tarihine sahip olan Türkeli de kuruluşundan bugüne halkımıza bu güveni aşılamış ve halkımız da gereken karşılığını vermiştir.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti