Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SGK İl Müdürü Aslan’dan Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok
SGK İl Müdürü Aslan'dan Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret

14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri Afyonkarahisar’da başlatıldı. Etkinlikler kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kerim Aslan, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler

Ziyaret sırasında İl Müdürü Kerim Aslan, günün anısına Vali Balkanlıoğlu’na üzerinde Sosyal Güvenlik Kurumunun logosunun bulunduğu kahve fincan takımı takdim etti.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumunun iş hacminin giderek arttığını ve başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. İnsanların gelecekleri açısından ve başlarına gelebilecek kaza gibi kötü olayların ardından yardımına koşacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun en önemli kurumlardan birisi olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı başta İl Müdürü Kerim Aslan olmak üzere tüm SGK çalışanlarını tebrik ederek, Sosyal Güvenlik Haftalarını kutladı.
Ziyarette konuşan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kerim Aslan, ise kurum çalışmaları ile SGK Haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Kurumlarına gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Aslan, “Sayın Valimizin desteğini her zaman hissettik. Kendisi bizlere çalışma şevki vermektedir. En ufak takıldığımız noktada veya sıkıntıda kendisi derhal yardımımıza koşuyor.” dedi.
Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kerim Aslan’ın yanı sıra İl Müdür Yardımcıları Özgür Özgen, Sinan Akpınar, Faruk Celayir, Sağlık Merkezi Müdür Vekili Hediye Şap ve Özel Kalem Müdürü M.Ali Genç’de hazır bulundular. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti