Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şiddetle omuz omuza mücadele edeceğiz”

AK Parti İl Kadın

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, kadına şiddetin insanlığa ihanet olduğunun altını çizdi. Ertürk, “AK Parti 5 buçuk milyon kadın üyesi, 600 bine yakın gönüllü teşkilat mensubuyla güçlü bir kadın hareketidir. Şiddet uygulayana, şiddete taraf olana, şiddet üzerinden siyaset yapana, mobbing ve sözlü şiddet uygulayana, şiddeti olumlayan zihniyete karşı kadın-erkek omuz omuza mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, dün sabah partide 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü nedeniyle basın açıklaması yaptı. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı.
“2023 YILINI KADINLARIMIZLA YÜRÜYECEĞİZ”
AK Parti genel merkezi talimatları doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, kadına şiddetin insanlığa ihanet olduğunu dile getirdi.
“KADINA ŞİDDETİ AĞIR CEZA KAPSAMINA ALDIK”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Belki de simgesel olarak kadına şiddete hayır günü. Ama kadına şiddeti 365 günün hiçbirinde kabul etmemiz, kabullenmemiz mümkün değildir. Hem yaradılış gereği hem de Allah’ın birer emaneti olarak gördüğümüz sizleri hem anne, hem bacı, hem eş olarak gördüğümüz sizleri şiddetle eşleştirmek mümkün değil. Kesinlikle buna cevaz vermemiz mümkün değil. Hükümet olarak zaten 20 yıllık iktidarlarımız döneminde kadına çok ciddi manada değer verdiğimiz, aile toplumuna aileye çok ciddi anlamda değer verdiğimiz görülecektir. Bildiğiniz gibi kadına şiddeti ağır ceza kapsamına aldık.”
“KADINA ŞİDDET İNSANLIĞA İHANETTİR”
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, partisinin 5 buçuk milyon kadın üyesi, 600 bine yakın gönüllü teşkilat mensubuyla güçlü bir kadın hareketi olduğunun altını çizdi. Ertürk şu ifadeleri kullandı: “AK Parti Kadın Kolları olarak, kadın odaklı politika ve uygulamaların takipçisi olduğumuz kadar kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve yaptırımların artırılması için de var gücümüzle çalışıyoruz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti