Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sigaralara Ne Kadar Zam Geldi 2024?

Türkiye’de Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama sonrası internette en çok araştırılanlar arasında Sigaralara ne kadar zam geldi 2024? Sorusu yer aldı. Peki, Sigaralara ne kadar zam geldi 2024?

Türkiye’de Tekel Bayileri Platform

Nisan ayında sigaraya gelen 9 liralık zammın ilerleyen günlerde de artacağı söylenirken birçok kişi tarafından en pahalı ve en ucuz sigaranın fiyatı araştırılmaya başlandı. Peki, En pahalı ve en ucuz sigara fiyatı ne kadar? Sizler için araştırdık…

SİGARALARA NE KADAR ZAM GELDİ 2024?

En fazla sigara tüketilen ülkeler arasında yer alan Türkiye’de Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptı paylaşımda “1-10 Nisan arası zam geleceğini duyurmuştum seçim sonrası 10 TL zam gelecek diye 9 TL zam geçişi oldu” dedi.

EN PAHALI SİGARA 69 TL, EN UCUZ SİGARA İSE 58 TL OLDU.

Türkiye Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği kısa adıyla (TBYD) Başkanı Erol Dündar’da açıklamalardan sonra sigara fiyatlarına gelen zammı ve güncel fiyatı sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Nisan ayında yapılan zamdan sonra en pahalı sigara 69 TL, en ucuz sigara ise 58 TL oldu.

Sigaralara Ne Kadar Zam Geldi 2024

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti