Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sığındık Türkiye 3’üncüsü oldu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sığındık Türkiye 3'üncüsü oldu

İstanbul’da düzenlenen 2011 Türkiye Dağ Bisiklet Şampiyonası’na katılan Afyonkarahiarlı bisikletçiler bir Türkiye 3’üncülüğü ile döndü

Bisiklet Federasyonu’nun düzenlediği 2011 Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası Pazar günü sona erdi. Salcano bisiklet firmasının sponsorluğunda İstanbul Arnavutköy’de yapılan turnuvaya çok sayıda sporcu katıldı. Minikler, yıldızlar, gençler, büyükler ve masterler kategorilerinde yapılan turnuvaya Afyonkarahisar’dan 3 sporcu katıldı. Turnuvada Afyonkarahisar’ı Aykut Sığındık, Osman Çoban ve İhsan Çoban temsil etti. 50 + masterler kategorisinde yarışan Aykut Sığındık çok iyi bir performans ortaya koyarak 3’üncülük elde etti. Bu başarısıyla 3’üncülük kupasını Afyon’a getiren Aykut Sığındık, diğer Afyonlu bisikletçilere de büyük sevinç yaşattı. Afyonkarahisar’ı başarıyla bu önemli turnuvada temsil eden Sığındık derece elde etmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Ayağının tozuyla elde ettiği dereceyle birlikte Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret eden bisikletçiler Osman Çoban ve Aykut Sığındık 3’üncülük kupasıyla Afyonkarahisar’a dönmekten dolayı büyük gurur yaşadıklarını söylediler. Türkiye 3’üncüsü Aykut Sığındık yaptığı açıklamada; “Şampiyona çok zorlu parkurlarda yapıldı. Yarışmaların sıcak bir havada yapılması sporcuları olumsuz etkiledi. Türkiye 3’üncüsü olduk. Çok mutluyuz. İlimizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için gururluyuz” dedi.
Çoban’a teşekkür
Yarışmada derece ederek büyük mutluluk yaşadıklarını söyleyen Aykut Sığındık, yaptığı konuşmada bu turnuvalara katılmalarında destek olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a da teşekkürde bulundu. Sığındık: “Yarışmalara katılmamızı sağlayan Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizleri İstanbul’da karşılayıp Ayasofya Müzesi’ni gezdiren, özel aracıyla bizlere her türlü yardımı yapan bisikletçi dostumuz Orhan Kılıç’a da teşekkür ediyoruz” dedi.
“Bisiklet sporuna daha fazla
ilgi gösterilmeli”
İstanbul’daki yarışmalarda Afyon’u temsil eden bir diğer sporcu Osman Çoban ise “Katılmış olduğumuz organizasyonda ilimizi en iyi şekilde temsil etmekten dolyı mutluyuz. Bundan sonraki turnuvalarda da en iyi şekilde yarışacağız. İsteğimiz ilimizdeki gençlerimiz bu spora artık biraz daha fazla ilgi göstersin. Yarışmalara yalnızca bir kaç kişiyle gitmek istemiyoruz. Onlara bir ufuk açtıysak ne mutlu bizlere. Malesef Afyon’da bisiklet sporuna gerekli önem verilmiyor ve ilgi de görmüyor” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti