Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu hafta Play-Off ekipleri yarışacak

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve Play-Off yarışı veren 8 takım için her puanın kıymetli olduğu haftalara girildi. Kaybedilen her puan, takımları Play-Off yarışından uzaklaştıracağı gibi kazanılan her puan da Play-Off’a yaklaştırıyor

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un yer aldığı Play-Off yarışı bitime 8 hafta kala kıyasıya çekişmeye sahne oluyor. Lider Sakaryaspor’un en yakın takipçisi 1461 Trabzonspor ile 9. sırada yer alan Somaspor’un içinde yer aldığı 8 takım arasında Play-Off yarışı devam ediyor. Geçen hafta sonunda Ergene Velimeşespor’a 2-1 kaybederek 6. sıraya düşen Jetler, lig lideri Sakaryasppor’u yarın Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki Zafer Stadyumu’nda konuk edecek. Play-Off yarışının içinde kalma adına mutlak kazanması gereken maçta rakibinin de şampiyonluk yarışındaki 4 puanlık avantajını koruma hesapları maçın zorluk derecesini artıran faktör olacak.
Grupta zirve takibini yakından sürdüren 1461 Trabzon ise Play-Off yarışı içinde kalma hesapları yapan Sivas Belediyespor’u kendi sahasında ağırlayacak. Sakaryaspor’un olası puan kaybıyla puan farkını eritme şansı yakalamak isteyen 1461 Trabzonspor şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek için galibiyetle sahadan ayrılmak zorunda.
Ligde 54 puanla 4. sırada yer alan Silahtaroğlu Vanspor ise 48 puanla 7. sırada bulunan Çorumspor’u kendi sahasında konuk edecek. İki takım açısından da Play-Off yarışında yerini koruma adına altın değerindeki 3 puanı kazanma hedefiyle oynanacak olan karşılaşmalardan çıkacak sonuçlar Play-Off yarışına etki edecek.
AFJET Afyonspor ile Sakaryaspor’un karşı karşıya geleceği mücadele yarın saat 14.00’te Zafer Stadyumu’nda oynanacak ve mücadeleyi Denizli Bölgesi Klasman Hakemlerinden Ferudun Daldaş yönetecek. Daldaş’ın yardımcılıklarını ise Emre Doğu ve Burak Gültek yapacak.
AFJET’İN REKABETTE
ÜSTÜNLÜĞÜ SÜRÜYOR
2018-2019 sezonunda önce ligde sonra da Play-Off Turu finalinde karşı karşıya gelen iki takım arasındaki rekabet zaman zaman saha dışına da taşmış ve istenmeyen olaylar da yaşanmıştı. Saha içi rekabette rakibine üstünlük sağlayan AFJET Afyonspor ligin 13. haftasında deplasmanda kaybettiği maçın rövanşını alarak Play-Off yarışında iddiasını sürdürmek isterken rekabette de üstünlüğünü korumak istiyor.
AFJET Afyonspor’un rakibi karşısında yeni bir zafer kazanma mücadelesine taraftarların da yoğun ilgi göstermesi ile tribünlerin dolması bekleniyor. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti