Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut’ta Yaz Spor Okulları açıldı

Şuhut Gençlik Hizmetleri ve
Şuhut’ta Yaz Spor Okulları açıldı

Şuhut Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat İlçe Müdürlüğü tarafından 9 branşta İlçe Yaz Spor Okulları açılışı törenle yapıldı. Şuhut Belediye Spor Salonu’nda yapılan törene Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ve Belediye Başkanı Recep Bozkurt, kamu kurumları müdürleri, sivil toplum örgütleri başkanları, çok sayıda öğrenci katıldı.
Törende antrenörleri tanıtan Şuhut Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Başkurt ayrıca Yaz Spor Okulları’nın amacını da anlattı. Çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarının amaçlandığını söyleyen Başkurt, “Yaz Spor Okulları’ndaki amaç; çocuk ve gençlerimizin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirilmelerini sağlamak. Çocuklarımızı spor yapmaya teşvik etmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, yetenekli sporcuları tespit ederek kulüplerimize sporcu kaynağı oluşturmak. Toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak amacının da içinde yer aldığı Yaz Spor Okulları’ndan iyi bir insan, iyi bir öğrenci, iyi bir sporcu olarak yetişmelerini sağlamak tek hedefimizdir” dedi.
İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe’nin konuşmasının ardından cimnastik gösterisi, wushu gösterisi, mehter takımı gösterisi ve toplu sportif gösteriler yapılarak açılış gerçekleşti. Yapılan gösteriler sonrasında ise kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin tümü antrenörleri ile tanışarak kayıt oldu.
HALK EĞİTİM KURSLARI
HAFTA İÇİ
Şuhut Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından açılan Masa Tenisi Kursu hafta içi her gün Şuhut Halk Eğitim Merkezi’nde saat 15.30’da başlarken 17.30’da tamamlanacak.
Satranç kursu hafta içi her gün Şuhut Halk Eğitim Merkezi’nde saat 13.30’da başlarken 15.30’da tamamlanacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti