Tanju Çolak, Afyon'a Geliyor
Türk futbolunun efsane ismi Tanju Çolak, Afyonkarahisar'da öğrencilerle buluşacak. Tanju Çolak, ilham veren hayat hikayesini öğrencilerle paylaşacak
Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yanı sına Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın da efsaneleri arasında yer alan Tanju Çolak, Afyonkarahisar merkezdeki Atatürk İlkokulu’nun davetlisi olarak Afyonkarahisar’a geliyor. 5 Mayıs’ta öğrencilerle buluşacak olan Tanju Çolak, öğrencilerle eğlenceli bir sohbette buluşacak.
Atatürk İlkokulu’ndan yapılan açıklamada, “Avrupa Altın Ayakkabı Ödülü’nü kazanan ilk ve tek Türk futbolcu olan ünlü sporcu Tanju Çolak, 5 Mayıs 2026 Salı günü Atatürk İlkokulumuzu ziyaret edecek. Öğrencilerimizle bir araya gelecek olan Tanju Çolak, spor hayatındaki başarı ve azim dolu hikâyesini paylaşacak; ardından kendi hayatını konu alan Gerçek Kral Tanju Çolak kitabını imzalayacaktır. Etkinlik, saat 09.30’da okul konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Bu özel buluşmaya tüm öğrencilerimiz davetlidir. Sporu seven, ilham veren başarı hikâyelerini merak eden tüm öğrencilerimizin etkinliğe katılımını bekliyoruz” denildi.
