Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Taytak Meclis’in içine baksın”

Gelecek Partisi İl Başkanı

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın, “Altılı masanın altında PKK, üstünde FETÖ var.” sözlerine sert karşılık verdi. Ertaş, “Sayın Taytak şu anda milletvekilidir. TBMM içerisindeki HDP’ye ne yapabiliyorlar? Taytak neden dışarıdan gazel okuyor? FETÖ’yü herşeyiyle kefil oldukları partinin içinde arasın” dedi

 

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, Merkez İlçe Başkanı Selim Karataş, Kadın Kolları Başkanı Hüsna Yıldırım ve Basın Danışmanı İsteniş Hakan Tüplek gazeteniz Kocatepe çalışanlarını ziyaret etti.
“ŞU AN MİLLETVEKİLİDİR TBMM İÇİNDEKİ HDP’YE NE YAPABİLİYORLAR?”
Kocatepe Haber Merkezi ziyaret sırasında Niyazi Ertaş’a MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın “Altılı masanın altında PKK üstünde FETÖ var.” başlıklı açıklamasını hatırlattı. Ertaş şunları söyledi: “Sayın Taytak çok güzel söylemiş. Sayın Milletvekilimi her konuda takdir ederim. Ama bu hususta maalesef takdir edemiyorum. Özetle söylemek gerekirse kişi baktığı yerde ne görüyorsa onu görür. Bizim altılı masanın altındaki ve üstündekini görebiliyorsa şu anda milletvekilidir, TBMM içerisinde ki HDP’ye ne yapabiliyorlar acaba? TBMM içerisinde ki HDP’liler kırmızı plakalı araca binince bir şey söyleyebiliyorlar mı? TBMM içerisindeki HDP’lileri veya AK Parti’nin içerisindeki HDP’lilere MHP olarak ‘Biraz durun, sizin milletvekilliğinizi düşürüyor biz bu partiyi kapatıyoruz.’ diyebiliryorlar mı? Ama kırmızı plakalı araca bindiriyorlar.”
“BİZ MHP’Yİ OKUL OLARAK BİLİRİZ”
HDP’li milletvekiline TBMM Başkan Vekilliği yaptırıldığını dile getiren Ertaş şöyle konuştu: “Bir örnek vereyim. TBMM’de basına kapalı olarak bazı şeyler konuşulurken kapılar kapatılır. Her yer kapatıldıktan sonra TBMM içerisine sağır ve dilsizler alınır. Oradaki konu çok gizlidir. Ülke meseleleri konuşulduğundan sağır ve dilsizler görmesin, duymasın, bilmesin diye hizmet ederken sağır ve dilsizler alınır. HDP altılı masanın altında üzerinde varsa çok gizli konuların görüşüldüğü gerektiğinde TBMM’ye sağır ve dilsizlerin alındığı bir ortamda HDP’liler bunları duymuyorlar mı? Bunlardan saklı mı yapıyorlar? Onlarla beraber oluyorlar. Taytak niye onlara bir şey diyemiyorda gelip dışarıdan gazel okuyor? Başkasının ağzıyla konuşmaya gerek yoktur. Kendi ağzıyla, milliyetçi ağzıyla konuşsun. Dün milliyetçiler bu memlekette bir şey olduğu zaman gidip beynine çökerler gerekli dersi verirlerdi. Bunun Fransa’da v.d. yerlerde pek çok örneği vardır. Peki, bugün niye gereken dersi veremiyorlar? Kime koltuk değneği olmaya çalışıyorlar? Biz MHP’yi okul olarak biliriz. Milliyetçi olarak biliriz. Milliyetçi demek bu ülkenin âli menfaatlerini taşıyan insanlar demektir. Ali menfaatleri taşıyan insanlar dün Türküm dendiği zaman mahkeme kararıyla tescil edildiğinde niçin okullarda söylettiremiyorlarda altılı masanın altına bakıyorlar?”
“FETÖ’YÜ KEFİL OLDUKLARI PARTİNİN İÇİNDE ARASIN”
Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş sözlerini şöyle tamamladı: “Nasıl görüyormuş altılı masanın altını? O zaman altılı masanın çok yakınını da görebiliyor demek ki. Çok yakınında olmasa altılı masanın altını göremez. Taytak, çok iyi baksın. Sayın Vekilimizi biz çok iyi tanırız. Sayın Taytak altılı masanın üzerinde FETÖ’yü arıyorsa onu TBMM’de arasın. Bugün AK Parti’nin destek verdiği herşeyiyle beraber oldukları, herşeyine kefil oldukları bir partinin içerisinde kaç tane FETÖ’cü var. Siyasilerin içerisinde hangi FETÖ’cüye ne yapmışlar? Onun örneklerini versin ondan sonra konuşma hakkını kazansın.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti