Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TED’den büyüleyen konser – Kocatepe Gazetesi

TED Afyon Koleji öğrencileri
TED’den büyüleyen konser

TED Afyon Koleji öğrencileri tarafından düzenlenen “Atatürk’ün Işığında Sevilen Türk Müziği Eserleri” isimli konser 850 kişi tarafından ilgiyle dinlendi.
ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR İCRA EDİLDİ
Öğrencilerinin kültür ve sanatla içiçe bulunmasını ilke edinen, düzenlediği kültür ve sanat etkinliklerinden sık sık ismini duyuran TED Afyon Koleji’nde Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği eserlerinin icra edildiği konseri 850 kişi izledi. Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve Türk Müziğinin seçkin eserlerinin yer aldığı konserde öğrencilerin performansları büyük beğeniyle karşılandı. Şefliğini TED Müzik Öğretmeni Onur Gaser’in yaptığı gecede TED Afyon Koleji Lise öğrencileri söyledikleri şarkılarla göz doldurdular.
NEŞET ERTAŞ UNUTULMADI
Dinleyenlerin müziğe doyduğu bu gecede, büyük usta Neşet Ertaş’ın 5. ölüm yıl dönümünü anmak için TED öğrencileri Neşet Ertaş türkülerini de seslendirdiler. TED Afyon Koleji Genel Koordinatörü Hayrettin Balıkçı, konser sonunda katılımcılara ödüllerini verirken Afyonkarahisar’da kültür ve sanatın destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti