Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Termal Tesislerin Yöneticileri Akdağ Butik Otel’de Buluştu

Sandıklı İlçesinde Akdağ Tabiat Parkında hizmete alınan Akdağ Butik Oteli’nde termal tesislerin yöneticileri biraraya geldi.

Sandıklı İlçesinde Akdağ Tabiat

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Akdağ Tabiat Parkında, yapılan turizm çalışmaları kapsamında, yapımı tamamlanan Akdağ Butik Oteli kapılarının misafirlere açıldığını belirtti. Çöl, Akdağ Butik Otelinde; Sandıklı Thermal Park Otel Müdürü Ahmet Yılmaz Yavuz, Afyonkarahisar’daki termal otellerin genel müdürleri, Hüdai Kaplıcaları İşletme Müdürü ve görevli personelleri katıldığı bir programa ev sahipliği yaptı. Sandıklı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş’da programda hazır bulundu.

“AKDAĞ BUTİK OTEL İLÇEMİZ İÇİN ÖNEMLİ KAZANIM”

Termal otellerin genel müdürleri ve Sandıklı İlçesinin yerel yöneticileri turizm sektörü hakkında karşılıklı fikir görüş alışverişinde bulundu. Çöl konuklarına Akdağ Tabiat Parkında yapılan çalışmalar hakkında birifing verirken, Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olan Sandıklı’da yapılan tarihi, kültürel ve turizm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdiler. Başkan Çöl, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bu muazzam otelin, benzersiz mimarisi ve etkileyici konumuyla birlikte, göl ve dağ manzarasıyla misafirlerini büyülediğine şahit olduk. Sandıklı Akdağ Butik Otel, ilçemizin turistik değerlerine değer katan önemli bir tesis olarak öne çıkacak. Turizmin geliştirilmesi ve bölgenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu gezi, Akdağ’ın turizmde hak ettiği yeri almasına yönelik kararlılığımızı bir kez daha gösteriyor. Bu vesileyle, gezimizde bize eşlik eden; Sandıklı Termal Park Otel Müdürü Ahmet Yılmaz Yavuz, Afyon Termal Otel Genel Müdürleri ve değerli meslektaşlarına teşekkür etmek istiyorum. Onların rehberliği ve iş birliği, ilçemizin turizm potansiyelini daha da yükseltme yolundaki kararlılığımıza güç katmıştır.”

“BAŞKAN ÇÖL’E ÇABALARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Sandıklı Thermal Park Otel Müdürü Ahmet Yılmaz Yavuz, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Sandıklımızın termal turizm alanındaki zenginlikleri ve doğal güzellikleri, yapılan bu turizm atağı ile daha geniş kitlelere tanıtılarak bölge turizmine katkı sağlıyor. Başkan Dr. Mustafa Çöl’ün ilçemize turizm ve konaklama konularında yaptıklarını takdir ediyoruz. Bu bağlamda bu turizm alanının nasıl daha fazla geliştirip, daha fazla nasıl duyurulur onun çalışmalarını yapıyoruz. Ben Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’e ve ekibine, bu olumlu adımları atma konusunda ki çabalarından dolayı teşekkür ederiz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti