Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Termallerin idare payları ötelendi”

AK Parti Milletvekili Av.

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, kaplıca ve termal otellerin idare paylarının ötelendiğini açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, düzenlemenin termal turizmin merkezi konumundaki Afyonkarahisar’la birlikte Türkiye’de bulunan tüm kaplıca ve termal otelleri kapsadığını kaydetti.

“TERMAL TURİZME CAN SUYU”

AK Parti Milletvekili Özkaya, Kovid-19 nedeniyle büyük problemler yaşayan turizm sektörünün sorunları üzerinde sürekli çalıştıklarını ifade ederek, “Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de turizm ve termal sektörü mevcut süreçten çok olumsuz etkilendi. Yapılan düzenleme termal turizm sektörüne can suyu olacak. Salgının olumsuz etkileri devam etmektedir. İmzam bulunan geçici madde sayesinde salgından etkilenen termal turizmin merkezi konumundaki ilimiz işletmecilerine büyük bir kolaylık getirmiş oluyoruz. 2020 yılında tahsil edilmesi gereken idare payları başvuru şartı aranmaksızın, 2021 yılı sonuna kadar ertelenmesini sağlıyoruz. Ayrıca bu alacaklara herhangi bir faiz veya zam uygulanmayacağını da açıklamak istiyorum.” dedi.

“HÜKÜMET İŞLETMELERE DESTEK OLMA GAYRETİNDE”

Özkaya şunları kaydetti: “Söz konusu düzenleme sadece Afyonkarahisar’a değil ülkemizde ki tüm kaplıca ve termal otellere fayda getirecektir. Yeni düzenlemenin ülkemize ve özellikle Afyonkarahisar’daki kaplıca ve termal otel işletmecilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yeniden otellerimizin ve işletmelerimizin dolup taştığı günlere erişeceğiz. O günlere kadar hükümet olarak işletmelerimize destek olmanın gayretindeyiz.” >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti