Toç Bir-Sen'de 5. Genel Kurul Heyecanı

Toç Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanlığı 5. olağan seçimli genel kurul toplantısı başladı.

Tarım ve Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Afyonkarahisar Şube Başkanlığı 5. olağan genel kurul toplantısı Grand Derya Düğün Salonunda başladı.

Toç Bir-Sen'de 5. Genel Kurul Heyecanı

Saygı durusu ve istiklal Marşı’nın okunmasından sonra sendika faaliyetlerine anlatıldığı video izlendi.
Genel kurulu toplantısına; Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürü Özkan Parlak, Doğa Konuma ve Milli Parklar Müdürü  Kemal Can, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Özgür Kavak, Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ali Keskin ve çeşitli iş kollarındaki sendikaların şube başkanları, MGV İl Temsilcisi Muharrem Coşkun, sendika üyeleri katıldılar.

Toç Bir-Sen'de 5. Genel Kurul Heyecanı

Genel kurul Divanı Eğitim Bir-Sen Afyon 2 Nolu Şube Başkanı Vehbi Gülseren‘in başkanlığında; Hüseyin Karaşahin ve Hüseyin Başak’tan oluştu.

Toç Bir-Sen'de 5. Genel Kurul Heyecanı

Toç Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanlığının yönetim, denetim ve faaliyet kurul raporları tek tek okunarak ibraz edildi.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme