Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüm gençler kampa davetli – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve
Tüm gençler kampa davetli

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yarıyıl tatilinde gençlere yönelik Osmaniye ve Hatay illerinde düzenleyeceği kampların başvuru işlemleri için gençlere destek olmaya başlandı. Gençler kendi imkanları ile bu kamplara başvurabilecekleri gibi Gençlik Merkezleri’ne gelerek başvuru konusunda gençlik liderlerinden kendilerine yardımcı olmalarını talep edebilecek.  
Bakanlığın yarıyıl tatilinde; milli ve manevi değerlerimizi ele alan “Anadolu’nun Değerleri Kampı” ve yakın tarihimizin kırılma noktalarına ışık tutan “Yakın Tarih Kampı” olmak üzere iki farklı temada kamp seçeneği bulunuyor. 18-22 yaş arasındaki gençlerin 05-15 Ocak tarihleri arasında aşağıda yer alan başvuru formunu doldurup genclik.kamplari@gsb.gov.tr adresine e mail göndererek başvurularını yapabilecek.
GENÇLERİN DİKKATİNE
Belirtilen tarihler kampa giriş ve çıkış tarihlerinin yapılacağı günleri gösteriyor. Kampçılar kamp alanına gidiş-dönüşlerini kendi imkanları ile sağlayacak. Katılımcılara yol masrafları harcırah kanunu hükümlerine göre rayiç otobüs ücretleri üzerinden ödenecek. Kamp kurallarına uymayan, kamp düzenini bozucu davranışlarda bulunan katılımcılar kamptan gönderilecek ve gönderilen kişiye herhangi bir ödeme yapılmayacak. Kampa katılacak katılımcılar kamp aktivitelerini yapmanın yanı sıra kampın temasına uygun seminerleri dinleme fırsatı da bulacak. Müracaat  için gençler Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri’ne başvurabilir.
İnternet ortamından başvurmak için http://genclikkamplari.gsb.gov.tr/Modul/DuyuruDetay.aspx adresine girmeleri yeterli olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti