Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tunahan Eser Türkiye Şampiyonu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Tunahan Eser Türkiye Şampiyonu

Badminton Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı temsil eden Tunahan Eser, Çift Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu, Tek Erkeklerde de Türkiye 3.sü oldu.

Tunahan Eser, Türkiye Şampiyonu oldu. 13-14 Mart tarihleri arasında Samsun’da yapılan Badminton Engelliler Türkiye Şampiyonası’na katılan Tunahan Eser, Türkiye Şampiyonu oldu. Cumhuriyet Lisesi öğrencisi olan Eser, Samsun’da yapılan şampiyonaya iki kategoride yarıştı. Çift Erkekler ve Tek Erkekler kategorisinde mücadele eden Tunahan Eser, rakiplerini yenerek Çift Erkekler’de Türkiye Şampiyonu olarak Afyonkarahisar’lıların gururu oldu. Tek Erkeklerde de Türkiye 3.sü olarak Badminton da büyük bir başarı yakalayan genç sporcu, Afyonkarahisar’a döndü. Nuribey Kasabasında oturan Tunahan Eser, kazandığı bu başarı sonrası büyük sevinç yaşadı. Tunahan Eser, geçen hafta içi de Afyonkarahisar’da yapılan Liseler arası Genç Erkekler Badminton İl Müsabakaları’nda Cumhuriyet Lisesi adına mücadele etmiş ve takımını diğer sporcu arkadaşlarıyla birlikte il birincisi yapmıştı.
‘Böyle bir başarı bekliyorduk’
Badminton İl Temsilcisi Mustafa Yaşar, dün Tunahan Eser’in Türkiye Şampiyonu olmasından dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Yaşar, ‘Tunahan, çok başarılı bir sporcu. Ondan böyle bir başarı bekliyorduk. Badminton Türkiye Şampiyonası’ndan derece bekliyorduk. Ancak o şampiyonlukla döndü. Göğsümüzü kabarttı. Afyonumuzun gururu oldu. Kendisine daha fazla desteğin verilmesi gerekiyor. Tunahan şuan Nuribey Kasabası’ndaki evinde dinleniyor. Afyonkarahisarlı büyüklerimizden, yerel yöneticilerimizden ilgi ve alaka bekliyoruz’ dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti