TV3 Yönetimi, Ankara'da Milletvekilleri'ni Ziyaret Etti
Afyonkarahisar'da yayın hayatına başlayacak olan TV3 ekibi Ankara çıkarması gerçekleştirdi
TV3 Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, yönetim kurulu üyeleri Önder Artuk ve Sezer Küçükkurt, TV3 Genel Müdürü Hülya Kasnak ve gazeteciler Ankara ziyaretine Türkiye-Çin İş Geliştirme Derneği ziyaretiyle başladılar.
Geçtiğimiz günlerde TV3’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Dernek Başkanı İhsan Beşer’e iade-i ziyaret kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Çin’in yükselen iktisadi başarısının yakın tarihteki temelleri, Çin’de düzenlenen fuarlar hakkında yeni gelişmeler ve Çin ile vizelerin kaldırılması konuları istişare edildi.
Ziyaretlerine Türk milletinin iradesinin tecelli bulduğu yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi ile devam eden TV3 ekibinin ilk durağı TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven oldu. Yurdunuseven, “Afyonkarahisar’ımızın yeni medya gücüne başarılı bir yayın hayatı diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Ekibin ikinci ziyareti İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun’a oldu. Olgun açıklamasında, “Afyonkarahisar’a bir televizyon kanalı kurulmasından mutluluk duyarız. Eminim ki bu kanal basının üzerine düşen görevleri yerine getirecektir. Şuna ayıp olmasın, buna ayıp olmasın diye vatandaşın haber alma hakkını engellemeyeceğini düşünüyorum. Ben TV3’e güveniyorum. Hayırlı olsun diyorum.” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya da TV3 ekibini makamında ağırladı. Özkaya TV3’ün kuruluşunun hayırlı olmasını dileyerek AK Parti döneminde basına verilen destekleri hatırlatarak TV3’ü destekleyecekleri mesajını verdi. 
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan da TV3 ekibini makamında ağırladıktan sonra ekibe TBMM’yi gezdirerek Genel Kurul salonunu tanıttı.
AK Parti İstanbul Milletvekili, Gazeteci-Yazar Hulki Cevizoğlu da basın mensuplarına makamının kapısını açtı. Basın hayatındaki tecrübesiyle gazetecilere tavsiyelerde bulunan Cevizoğlu, TV3’e yayın hayatında başarılar diledi.
Bakmadan Geçme
