Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

U-17’lerin şampiyonu Dinar oldu – Kocatepe Gazetesi

U-17 Ligi A ve
U-17’lerin şampiyonu Dinar oldu

U-17 Ligi A ve B Grubu’nu lider olarak tamamlayan Demirspor ve Dinar Belediyespor final maçında Merkez Atatürk Stadyumu 1 Nolu sahada geldi. 40 dakikalık iki yarıdan toplamda ise 80 dakika oynanan maçın kazananı 2-1’lik skorla Dinar Belediyespor oldu.
Hakemlerin maçı güzel yönettiğini aktaran Demirspor Antrenörü Agah Bıyıkoğlu, “Hakemleri tebrik ederim. Güzel bir maç yönettiler. Başarılı bir müsabaka çıkardıkları için kendilerine teşekkür ederim.”dedi.
“DİNAR’A BAŞARILAR DİLERİM”
Maçın ardından rakip takımı tebrik etme imkanı bulamadığını söyleyen Teknik Adam Bıyıkoğlu, “Dinar Belediyespor’u şampiyonluklarından dolayı tebrik ederim. Oynadıkları başarılı oyunla birlikte kazanmayı bildiler. Dinar Belediyespor’a Türkiye Şampiyonası’nda da başarılar dilerim. İnşallah Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edeceklerdir” ifadesine yer verdi.
KÜÇÜKSAĞRICI ŞAMPİYONU
TEBRİK ETTİ
Maçın tamamlanmasından sonra sahaya gelen Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, “Şampiyonluğunuzu kutlarım. Düzenlediğimiz turnuvada rakiplerinizi geride bırakarak Afyonkarahisar şampiyonluğunu kazandınız. Bunun için tebrik ederim. Oynadığını futbolu ve sporcuya yakışan şekilde gösterdiğiniz tavırlarınız bizi mutlu etti. Türkiye Şampiyonası’nda da başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
MAÇTAN DAKİKALAR
32. dakikada gelişen Dinar atağında yapılan ortaya iyi yükselen İsmet Özkan kafa vuruşuyla golünü attı. 1-0
55. dakikada gelişen Demir atağında kaptan Hakan takımının eşitliği yakaladığı golünü kaydetti. 1-1
72. dakikada gelişen Dinar atağında yaşanan karambolü Aykut tamamlayan isim oldu. Aykut takımına şampiyonluğu getiren golünü kaydetti. 2-1 (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti