Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ücretsiz, lezzetli iftar – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Ücretsiz, lezzetli iftar

Lale Pide Salonu’nda Ramazan ayı boyunca ücretsiz iftar hizmeti verilecek. Bir işadamı tarafından masrafları karşılanan iftar yemeklerinden günlük 120 kişi yararlanıyor

İmaret Camii’nin karşısında bulunan Lale Pide Salonu’nda her gün 120 kişiye ücretsiz iftar yemeği veriliyor. Ramazan ayı boyunca sürecek olan ücretsiz iftar yemeğinin masrafını, ismi açıklanmayan bir işadamı üstlendi.
FARKLI MENÜLER VAR
Lale Pide Salonu İşletmecisi Mehmet Arpacıoğlu, “İftarda sunduğumuz yemekler tabildot usülü değil, dört dörtlük, kaymaklı kadayıfına kadar veriyoruz. Mesela listelerimizde yayla çorbası, patlıcan musakka, pilav, kaymaklı kadayıf, salata, kola, su, hurma, karpuz, biber kızartması, piliç sote, sütlaç gibi sürekli değişen menümüz var” dedi.
“KAPIMIZ
HERKESE AÇIK”
Kapılarının zengin-fakir herkese açık olduğunu kaydeden Arpacıoğlu, “3-5 günde bir de pide vereceğiz. Vatandaşın isteğine göre menü yapıyoruz. Fakiri-zengini herkes gelebiliyor. Çok büyük izdiham oluyor. İlk günde günde 200 kişi geldi, kuyruk oluştu. Sandalye sayımız kadar vatandaşı içeriye alabiliyoruz. Paket de veriyoruz. Paketle birlikte 150-160 kişiye iftar verdiğimiz oluyor” diye konuştu. (Kocatepe)

Zor görev

Ramazan ayında lokantada çalışanlar, zor görevlerden birini yerine getiriyor. Bir taraftan oruç tutan lokanta çalışanları, diğer taraftan yemek kokuları ve sıcağa aldırış etmeden hizmet vermeye çalışıyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti