Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ufka Yolculuk bilgi yarışması kayıtları başladı

Ufka Yolculuk Bilgi ve

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın 11.’cisi düzenlenecek

 

Bu yıl 11 ayın sultanı “Ramazan” temalı yarışmanın kayıtları 23 Aralık 2022 Cuma günü saat 20.00’de başladı. Yarışmaya www.ufkayolculuk.com adresinden yapılacak olan başvurular ise 9 Nisan 2023 Pazar günü saat 7.59’da sona erecek.
BU YIL 11’NCİSİ DÜZENLENECEK
Bu yıl 11’cisi düzenlenecek olan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması her yıl birbirinden farklı ve ilgi çekici konularıyla büyük ilgi topluyor. Yarışmada hazırlanan eserlerle yarışmacıların okuma alışkanlığı kazanmasına ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı amaçlanıyor. 2023 yılı Ramazan ayında ve “Ramazan” konusunda yapılacak olan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması unutulanları hatırlatmayı, farkındalık oluşturmayı, yeni ve sürdürülebilir alışkanlıklar kazanılmasına aracı olacak. Yarışma bu yıl da dört ayrı kategoride düzenleniyor. Sorulara kaynak olan ve kategorilere özel hazırlanan kitaplar ise şöyle; ilkokul kategorisinde ‘Eyvah! Ramazan Kayıp’, ortaokul kategorisinde ‘Bir Başka Zaman, Ramazan’, lise kategorisinde ‘1’e 1000 Yok mu İsteyen?’ ve yetişkin kategorisinde ise ‘Manevi Bahar Mevsimi Ramazan.’ olarak belirlendi.
İLK 300’E PARA ÖDÜLÜ VERİLECEK
Online olarak iki aşamada gerçekleştirilecek olan yarışmada sıralama ikinci aşama sınav sonuçlarına göre olacak ve bu sıralamada dereceye giren yarışmacılara merkezi ve il ödülleri takdim edilecek. “Gerçek ödülü bilgi” olan yarışma sonunda ilk ona giren yarışmacılara 3 bin TL, 11- 30 arası yarışmacılara 2 bin TL, 31-50 arası yarışmacılara bin 500 TL, 51- 100 arası yarışmacılara bin TL, 101- 300 arası yarışmacılara 500 TL para ödülü verilecek. Yarışma ile ilgili detaylı bilgilere 7’den 70’e herkes www.ufkayolculuk.com sayfasından ve sosyal medya hesaplarından ulaşabiliyor. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti