Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uğurlu, mesleki tecrübelerini Veterinerlik Fakültesi öğrencileri ile paylaştı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesinde “Mesleki Paylaşım Günleri” başladı. Etkinlik kapsamında Metropolitan Hayvan Hastanesi sahibi ve Başhekimi Dr. Levent Uğurlu öğrencilere tecrübelerini aktardı

Etkinlik çerçevesinde Veteriner Hekimlik alanında Türkiye’de başarılı çalışmalara imza atmış ve bu alanda farkındalık ortaya koymuş Veteriner Hekimler ile iş insanları genç Veteriner Hekim adayları ile buluşarak mesleki deneyimlerini paylaşma imkanı bulacak. Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek başkanlığında organize edilen etkinliklerde ilk etapta 10 farklı konuşmacı farklı günlerde öğrencilerle bir araya gelecek.
Programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Turan Civelek, bu tür etkinliklerin meslek ve öğrenciler için oldukça değerli olduğunu belirterek,“Misafirlerimize her şeyi sorun, mesleki kısa yolları öğrenin, onlardan faydalanmak, bir şeyler öğrenmek için çabalayın. Sizin için buradalar.” ifadelerini kullandı.
Etkinliğin ilk davetlisi olan Metropolitan Hayvan Hastanesi sahibi ve Başhekimi Dr. Levent Uğurlu, öğrencilerle 17 Ekim’de bir araya gelerek mesleki alandaki tecrübelerini paylaştı. Uğurlu, “Türkiye’de Veteriner Hekim Olmak” başlıklı sunumunda, mesleki deneyimlerini öğrencilere aktararak, Veteriner Hekimlik mesleğinin sadece hayvan sağlığı için değil, insan sağlığı açısından da oldukça önemli olduğunu vurguladı. Dr. Uğurlu öğrencilere, “Gençler her zaman devletinizi sevin, çok çalışın, çok üretin” tavsiyesinde bulundu. Program Dekan Prof. Dr. Civelek tarafından Dr. Uğurlu’ya plaket takdimi ile son buldu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti