Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un LGS Hedefi İle Hedef YKS Projesi Ele Alındı

Hedef LGS-Hedef YKS Projesi Afyonkarahisar İl Değerlendirme Toplantısı ilgili paydaşların katılımıyla yapıldı. Toplantıda, yürütülen proje kapsamında LGS ve YKS’ye hazırlık sürecinde devam eden DYK çalışmaları değerlendirildi

Hedef LGS-Hedef YKS Projesi

Hedef LGS-Hedef YKS Projesi Afyonkarahisar İl Değerlendirme Toplantısı Bakanlık Koordinatörü Fatma Yıldırım’ın katılımıyla Afyonkarahisar TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya; Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef YKS ve LGS Koordinatörü Fatma Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Kaya, İl Müdürlüğü ARGE Birimi Din Öğretimi Proje Sorumlusu, Afyonkarahisar Hedef YKS ve LGS Projesi Koordinatörü ve tüm Anadolu İmam Hatip Liseleri ile İmam Hatip Ortaokulu Müdürleri ve okul proje koordinatörleri katıldılar.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim gören öğrencilerin bir üst öğrenime hazırlık sürecinin etkili ve verimli hâle getirilmesini sağlama planlanıyor. Okullarda yürütülen akademik çalışmaları desteklemek amacıyla hayata geçirilen “Hedef YKS -LGS” Projesi kapsamında Afyonkarahisar il geneli değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, yürütülen proje kapsamında LGS ve YKS’ye hazırlık sürecinde devam eden DYK çalışmaları ve hazırlık kamplarıyla ilgili bilgilendirme yapılarak Türkiye geneli örnek çalışmalar paylaşıldı. Öğrencilere sınava hazırlık sürecinde akademik ve psikososyal anlamda destek olacak çalışmaların planlaması yapıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti