Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2024 Kurban Kesim Bedelleri Belli Oldu

2024 yılı Kurban Bayramının yaklaşması ile Türkiye Diyanet Vakfı ve vekalet yoluyla kurban kestirmek isteyen vatandaşlar için kurban kesimi için yurt içi ve yurt dışı bedeli açıklandı. Peki, 2024 kurban kesim bedellinin miktarı ne kadar?

2024 yılı Kurban Bayramının

Kurban Bayramının yaklaşması ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, tarafından düzenlenen Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı’nda 2024 kurban kesim bedelleri belli oldu.

KURBAN BAYRAMI İÇİN VEKALET ÜCRETLERİ AÇIKLANDI

Vatandaşlar tarafından kurban bayramının yaklaşması ile de kurban arayışları başladı. Müslüman aleminin en önemli bayramları arasında yer alan Kurban Bayramı için vekalet ücretleri de yurt içi ve yurt dışı olmak üzere açıklandı. Diyanetten yapılan açıklama ile vekalet ücreti yurt içinde 11 bin 750, yurt dışında ise 4 Bin 750 TL olarak açıklanmıştır. Vekalet aracılığıyla kurban kestirmek isteyen vatandaşlar için ise 2023 yılında 7 Bin 950 lira olan ücretin, kesim bedeli de 3 Bin 750 TL olarak açıklanmıştı. 2024 yılı için vekaletle kurban kesim bedeli yurt içinde 11 Bin 750 TL olurken yurt dışında ise bu fiyat 4 Bin 750 TL açıklandı.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti