Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ülkemizde demokrasi ‘hayır’la kazanacak” – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
"Ülkemizde demokrasi 'hayır'la kazanacak"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, referandum çalışmaları doğrultusunda Afyon Eğitim Vakfı’nı, Mecidiye Mahalle Muhtarlığı’nı, İhsaniye ilçesini, Akören Mahallesi’ni, Döğer Beldesi’ni ziyaret etti. Köksal’a ziyaretlerinde CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hafize Özmen de eşlik etti.
HALKIMIZ BİZ ANLATTIKÇA “HAYIR” DİYOR
Milletvekili Köksal, Afyonkarahisar ve Türkiye’de vatandaşın büyük çoğunluğunun “Hayır” oyu kullanacağını belirtti. Köksal, “Biz gittiğimiz her yerde Anayasa Değişikliği Paketi’nin sakıncalarını anlatıyoruz. Halkımız, biz anlattıkça ‘Hayır’ diyor. Vatandaşlarımıza güveniyoruz. Büyük bir çoğunlukla ‘Hayır’ oyu çıkacak ve ülkemizde demokrasi bu hayırla kazanacak” dedi.
GERÇEĞİN PEŞİNDE, DOĞRUNUN
YANINDAYIZ
Cumhuriyet Halk Partisi olarak gerçeğin peşinde ve doğrunun yanında olduklarını kaydeden Köksal, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak sürekli ülkemizin ve vatandaşlarımızın geleceğini düşündük, düşünmeye devam ediyoruz. Sevinmemiz mi lazım, üzülmemiz mi lazım, bilmiyorum. Ancak Türkiyemiz için yaptığımız tüm uyarılarımızda haklı çıktık. 16 Nisan’daki referandum, o kadar önemli ki, bir daha uyarı yapacağımız bir ülkemiz bile kalmayabilir. Herkes buna göre düşünüp taşınmalıdır” diye konuştu.
TÜM KUVVETLER
EK ADAM DA TOPLANACAK
Anayasa Değişikliği Paketi’nde tüm kuvvetlerin bir tek insanda toplandığını kaydeden Köksal, “Hiçbir ülke, bu kadar güçlü bir tek adamlığı kaldıramaz. Bakın Irak’a, bakın Libya’ya, bakın Mısır’a. Sonra felaketlerin nasıl yaşandığını tarih yazıyor” ifadelerini kullandı.
YUNANİSTAN’A NEDEN
 SESSİZ KALIYORUZ?
Şu anda “evet” cephesinin genişletilmesi için Avrupa’ya efelenildiğini belirten Köksal, “Biz durduk yerde Avrupa ile kötü oluyoruz. Neden? Çünkü evet oylarının artması lazım. Peki ben şimdi bir şey sorayım? Almanya, Hollanda ve diğer ülkelere karşı sesimizi yükseltiyoruz da, adalarımızı işgal eden Yunanistan’a karşı neden sessiz kalıyoruz? Adalarımız, bizim vatan topraklarımız. Muğla’ya en yakın adada gövde gösteri yapan Yunan mevkidaşınıza neden bir şey demiyorsunuz?” diye sordu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti