Ülkücüler Yörükleri Ağırladı

Karahisar Yörükler Derneği Başkanı Hasan Azak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları binasında gerçekleştirilen iade-i ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak sivil toplum çalışmaları, kültürel faaliyetler ve gençliğe yönelik projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. 

Ülkücüler Yörükleri Ağırladı

Ziyarette konuşan Hasan Azak, Ülkü Ocakları’nın milli ve manevi değerlerin yaşatılmasındaki önemine dikkat çekerek, nazik ev sahipliğinden dolayı Başkan Mesut Çetinkaya’ya teşekkür etti. 

Ülkücüler Yörükleri Ağırladı

Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Çetinkaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karahisar Yörükler Derneği’nin gerçekleştirdiği faaliyetleri takdirle takip ettiklerini belirtti.

Ülkücüler Yörükleri Ağırladı

 Çetinkaya, birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen çalışmaların toplumsal dayanışmaya önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

Ülkücüler Yörükleri Ağırladı

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Ülkücüler Yörükleri Ağırladı

Ülkücüler Yörükleri Ağırladı

Ülkücüler Yörükleri Ağırladı

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme