Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üniversite, istişare ile yönetiliyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)
Üniversite, istişare ile yönetiliyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) bünyesinde bulunan uygulama ve araştırma merkezlerinin müdürleri, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve Merkez Müdürleri Koordinatörü Prof. Dr. Kenan Çağan ile bir toplantı yaptı.
Düzenlenen toplantıda Rektör Solak ve Merkez Müdürleri Koordinatörü Çağan, merkez müdürlüklerinin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Gelecekte yapılması planlanan etkinlikler hakkında da bilgi veren merkez müdürleri, taleplerini ve ihtiyaçlarını da toplantı sırasında dile getirme fırsatı buldu.
Rektör Solak, toplantıda yaptığı konuşmada Afyonkarahisar’ın, öğrencilerin ve sosyal yaşamın ihtiyaçlarına cevap vermek için kurulan uygulama ve araştırma merkezlerinin, farkındalık oluşturma çalışmalarında bulunduğunu kaydetti. Solak, iletişimi güçlendirmek ve verimi artırmak için büyük fırsat olarak gördükleri bu toplantıları belirli dönemlerde yapacaklarını da sözlerine ekledi.
30’UN ÜZERİNDE MERKEZ VAR
Üniversite bünyesinde; Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Deney Hayvanları, Gıda Kontrol, Güneş ve Rüzgar Enerjisi, Hayvancılık, Jeotermal- Mineralli Sular ve Maden Kaynakları, Kocatepe Büyük Taarruz, İscehisar Mermer ve Doğaltaş, İstatistik Yöneylem ve Aktüerya, Okul Öncesi, Teknoloji, Halkbilim, Türk Dünyası Stratejik, Yaşamboyu Eğitim, Kariyer Danışmanlık ve Eğitimi, Veteriner Sağlık, Müzik, Radyo ve Televizyon, Gelecek Araştırmaları-Stratejileri Geliştirme, Afyonkarahisar ve Batı Anadolu Bölgesi ve Arkeoloji Araştırmaları, Sultan Divani, Deprem Uygulama, Uluslararası İlişkiler, Doğa Koruma ve Biyoizlem, Türkçe Öğretimi, Sosyal Araştırmalar, Tuğla ve Kiremit, Ahmed Şemşeddin Karahisari Sanat, Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri, Veteriner Fakültesi Eğitim ve Araştırma, Su Kaynakları Araştırma ve Uygulama Merkez müdürlükleri ismiyle 31 uygulama ve araştırma merkezi faaliyet gösteriyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti