Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uysal: Hükümet halkı fakirleştirerek yönetiyor

Uysal ve İYİ parti
Uysal: Hükümet halkı fakirleştirerek yönetiyor

Uysal ve İYİ parti Milletvekili adayları eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan ile Merve Balandı ile birlikte Sandıklı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Uysal parti binası önünde İYİ Parti Sandıklı İlçe Başkanı Mehmet Bahşi, Sandıklı Belediye eski Başkanları İsmail Elibol ve Mustafa Baştuğ, sivil toplum örgütlerinin başkanları ile partililer tarafından karşılandı.
Parti binasında iktidarın insanları fakirleştirerek, birilerine ve kendilerine mahkum ederek yönettiğini belirten Uysal, “Bu gidaşata var gücümüzle dur diyeceğiz. Bizim meselemiz Tayyip bey falan değil. Bizim meselemiz ülkemizin bekası meselesidir. İnsanlarımız bilinçli olarak fakir bırakılıyor. Memleketlerinden göç ettirilmek suretiyle kimilire dini grupların kucağına, kimileri de belediyelerin kucağına düşürülüyor. Sonra da deniliyor ki bize oy vermezseniz aç kalırsınız. Bu gidaşata bizim inanımız artık dur diyecek” dedi.
Daha sonra öğle namazını Sandıklı Ulu Camide kılan Gültekin Uysal, partililerle birlikte esnaf ve ilçe pazarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.
“MERAL’İN MELEKLERİ”
Uysal’ın Sandıklı ziyaretlerine kendilerini ‘Meral’in Melekleri’ adını verdikleri bir gurup kadın da katıldı. Parti binasında Uysal ile günün anısına fotoğraf çektiren kadınlar, daha sonra kapı kapı dolaşarak çalışmalarına devam etti. 24 Haziran’da çok şeyin değişeceğine inandıklarını belirten Meral’in Melekleri, “Başka çaremiz yok. Sokak sokak, ev ev, kapı kapı, kişi kişi dolaşarak bu işi bitireceğiz. Genel Başkanımızın dediği gibi ‘bu bir kadın hareketidir’ bu iktidarı da biz kadınlar bitireceğiz” şeklinde konuştular.
“SANDIKLI
HALKI VEFASINI GÖSTERDİ”
Sandıklı ziyaretine Uysal ile birlikte katılan eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan, Sandıklıların sevgisiyle karşılandı. Akcan, “Sandıklı halkı vefasını bir kez daha gösterdi. Sandıklı halkı mert ve yapılanları asla unutmaz. Bunun için Sandıklı’mızın yeri ayrıdır. Kendilerine müteşekkirim” dedi.
ELİBOL’DAN SABIR TESBİHİ
Demokrat Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Millevekili adayı Gültekin Uysal’a Sandıklı ziyaretinde bir de tesbih hideye edildi. Sandıklı Belediye eski Başkanı İsmail Elibol tarafından hediye edilen tesbihi alan Uysal, Elibol’un çalışmalarını ve nelerle karşılaştığını iyi bildiğini söyledi.
TÜRKER BAŞARILAR
 DİLEDİ
Uysal’ın Sandıklı ziyaretlerinde Afyonkarahisar milletvekilleri de bir araya geldi. Anavatan Partisinden iki dönem milletvekililliği yapan Nihat Türker ile karşılaşan İYİ Partililer Türker ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Türker, seçim çalışmalarının ne denli zor olduğunu iyi bildiğini belirterek, milletvekili adaylarına çalışmalarında başarılar diledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti