Vali Aktaş, Şampiyon Koleji Tebrik Etti

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, NUN Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından lise öğrencilerine yönelik düzenlenen 'Türkiye Entelektüel Oyunları' bilgi yarışmasında il birincisi olan Afyonkarahisar OSB Rahmiye Sare Palalı (RSP) Teknik Koleji heyetini makamında kabul etti.

Ziyarete; okulun kurucusu ve Artuk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk, Artuk Grup Genel Koordinatörü Ömer Mürsel Bilik, proje koordinatör öğretmeni Gizem Esma Kabadayı ve yarışmada büyük başarı gösteren şampiyon öğrenciler katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dr. Naci Aktaş, Türkiye Entelektüel Oyunları gibi prestijli ve kapsamlı bir platformda Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil ederek birincilik kürsüsüne çıkan RSP Teknik Koleji öğrencilerini tek tek tebrik etti. Gençlerin entelektüel birikiminin ve başarılarının şehrin eğitim kalitesini yukarı taşıdığını belirten Vali Aktaş, İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Türkiye finali müsabakaları için de öğrencilere ve başarıda emeği geçen öğretmenlere başarılar diledi.

Okul kurucusu ve Artuk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk ise kabulden dolayı Vali Dr. Naci Aktaş’a teşekkürlerini sundu. RSP Teknik Koleji olarak sadece teknik alanda değil, öğrencilerin entelektüel, kültürel ve akademik gelişimlerini de her zaman en ön planda tuttuklarını ifade eden Artuk, Afyonkarahisar’ın adını ulusal platformlarda başarıyla duyurmaya devam edeceklerini vurguladı.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme