Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Çiçek ve Başkan Zeybek, tarihi konakları inceledi

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’ın tarihi konaklarının bulunduğu yukarı mahalleleri inceledi

 

Afyonkarahisar Kalesi’nin eteklerinde bulunan tarihi konakların yer aldığı sokakları inceleyen Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, tarihi konaklar ve kültürel eserler hakkında bilgiler aldı.
Vali Çiçek ve Başkan Zeybek, tarih ve kültür motifleriyle bezenmiş Mevlevi Camii, Ulu Camii, Millet Hamamı’nı gezerek, binlerce yıllık geçmişin izlerini barındıran bu nadide eserler hakkında bilgiler aldı.
Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Zeybek, “Afyonkarahisar’ımızın simgelerinden tarih ve kültürel anlamda güzelliklerini içinde barındıran Mevlevi Camii, Ulu Camii, Millet Hamamı ve tarihi konakların bulunduğu kale eteklerinde bulunan sokaklarımızı Sayın Valimiz Gökmen Çiçek ile birlikte inceledik. Binlerce yıllık geçmişin izlerini barındıran bu gizemli sokaklarımızın tanıtımı hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Valimizin öncülüğünde güzel şehrimizi daha ileri bir noktaya taşımak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.
İnceleme gezisinde Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Afyonkarahisar Mevlevihane Müze Müdürü ve Alan Kılavuzu Hasan Özpınar’da yer aldılar. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti