Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tutulmaz köylerde vatandaşları dinledi

Bayat İlçesine bağlı İmrallı,
Vali Tutulmaz köylerde vatandaşları dinledi

Bayat İlçesine bağlı İmrallı, Akpınar, Aşağı Çaybelen, Yukarı Çaybelen, İnpınar ve Sağırlı köylerini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz’a Bayat Kaymakamı Vekili Göksu Bayram ve ilgili il müdürleri eşlik etti.
 İLK ZİYARET İMRALLI KÖYÜNE
İlk olarak İmrallı köyüne giden Vali Mustafa Tutulmaz, köydeki çalışmalar hakkında bilgiler alarak vatandaşlara istekleri olup olmadığını sordu. Daha sonra Akpınar köyünü ziyaret ederek köydeki ilkokulda vatandaşları dinleyen Vali Tutulmaz, burada yaşlı bir teyzeye çiçek takdim ederek hem Anneler Günü’nü kutladı hem de yaşlı vatandaşın gönlünü aldı.
“VATANDAŞLAR YAPILAN
 HİZMETLERDEN MEMNUN”
Aşağı Çaybelen Köyü’nde de vatandaşlarla bir araya gelen Vali Tutulmaz köy meydanında istek ve talepleri dinledi. Vatandaşlar yapılan hizmetlerden memnun olduklarını söyleyerek, Vali Tutulmaz’a ziyareti dolayısıyla teşekkür ettiler. Aşağı Çaybelen İlkokulu’na da giden Vali Mustafa Tutulmaz burada öğrencilerle sohbet etti. Vali Tutulmaz okulda gördüğü eksiklikler konusunda ilgili müdürlere talimatlar verdi.
VATANDAŞLARI DİNLEDİ
Daha sonra Yukarı Çaybelen köyünü ziyaret eden Vali Tutulmaz burada da vatandaşları dinledi. Köyde yapılması gereken çalışmalar olup olmadığını soran Vali Tutulmaz, ardından İnpınar Köyü’ne geçerek burada da köy sakinleri ile bir araya geldi. Köy ziyaretleri kapsamında son olarak Sağırlı köyüne giden Vali Tutulmaz, burada da vatandaşları tek tek dinleyerek sıkıntılarına çözüm üretmeye çalıştı.
“HALKIMIZA DESTEK OLMAK ÖNEMLİ SORUMLULUKLARIMIZDAN BİRİ”
Köy ziyaretlerinde “Halkın en iyi şartlarda ve ortamlarda hayatlarını sürdürebilmeleri için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerek diyen Vali Mustafa Tutulmaz, “Tarım ve hayvancılıkla uğraşarak kendisine, çevresine, iline ve hatta ülkesine katkı sağlayan köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızı önemsiyoruz. Onların yanında olmak ve onlara destek olmak bizlerin en önemli sorumlulukları arasındadır. Bizler de her fırsatta halkımızın arasında olmaya gayret ediyoruz. Halkımızı dinleyerek bizlere ilettikleri her türlü ihtiyaç, sıkıntı ve taleplerini imkânlar çerçevesinde yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.
Vali Tutulmaz kırsalda yaşayan vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sağlamak, refah düzeylerini yükseltmek için devletin her türlü imkânının seferber edildiğini belirtti.
Ziyaretleri sonunda İscehisar İlçesine bağlı Seydiler Kasabası’nda Belediye başkanlığını ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, beldede yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında Başkan İbrahim Akkaya’dan bilgiler aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti