Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Valilik imkanları ilçeler için de kullanılacak

Bu haberin fotoğrafı yok
Valilik imkanları ilçeler için de kullanılacak

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner Dinar İlçesi’nde incelemelerde bulundu. Vali Güner, İlçelerin gelişmesi ve kalkınması için Valilik imkanlarının seferber edileceğini söyledi

Afyonkarahisar ili merkez ve ilçelerini bir bütün olarak gören, gelişim ve değişimin ancak ilçelerle birlikte sağlanacağını sık sık dile getiren Vali Hakan Yusuf Güner, Dinar ilçesinde sırasıyla Kaymakamlık, Adalet Sarayı ve Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.
İlk olarak Kaymakamlık ziyaretinde bulunan Vali Güner ve beraberindeki İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.
İMKANLAR İLÇELER İÇİN
SEFERBER EDİLECEK
Kaymakamlık makamına geçen Vali Güner, eğitim, sağlık, sosyal, kültürel, ticaret, tarım ve sanayi konularında Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin’den kısa bilgiler aldı.
İlçede yürütülen çalışma, faaliyet ve projeler hakkında da bilgiler alan Vali Güner, Dinar ilçesinin Afyonkarahisar nazarında ayrı bir yerinin olduğunu belirtirken, Dinar ilçesinin nüfus, yüzölçümü ve gelişmişlik bakımından ileri seviyelerde olan ilçeler arasında yer aldığını belirtti. Bu nedenle iyinin de daha iyisinin mümkün olabileceğini bu anlamda Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, sivil toplum örgütleri ve yöre halkının birlik ve beraberlik içerisinde birbirine destek ve katkıda bulunması gerektiğini ifade eden Vali Güner bu yönde de Valilik olarak her türlü imkanın ilçeler için seferber edileceğini söyledi.
TALEP VE
ÖNERİLERİ
DİNLEDİ
Kaymakamlık ziyareti sonunda Kaymakam Şahin tarafından Vali Güner’e ziyaretinin anısına yöresel kıyafet giydirilmiş bebek takdim edildi.
Daha sonra Adalet Sarayı’nda Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Nuri Çizmeci’yi makamında ziyaret eden Vali Güner karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu. Buradan Dinar Belediyesi’ne geçen Vali Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler Belediye Başkanı Saffet Acar, Zabıta Müdürlüğü personeli tarafından çiçeklerle karşılandı.
Başkan Acar’ın makamına geçen Vali Hakan Yusuf Güner, ilçenin alt yapı ve üst yapı yatırımları konusunda bilgiler almasının ardından ilçe hakkında yapılan çalışma, faaliyet ve yatırımlar hakkında istek, talep ve önerileri aldı.
VALİLİK KAPILARI SONUNA KADAR AÇIK
Dinar ilçesinde olmaktan ve Dinar’lı vatandaşların sıcak ve samimi tavırlarından dolayı çok memnun olduğunu belirten Vali Güner, ilçedeki birlik ve beraberlik sayesinde elde edilen başarılı çalışma ve faaliyetlerin kendisini çok sevindirdiğini bu anlamda da emeği geçen herkesi kutladığını söyledi. Başkan Acar’a başarılarının devamını dileyen Vali Güner, halka hizmet adına yapılacak her türlü girişimin destekçisi olacağını bu anlamda kendilerine Valilik kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirtti.
SUÇIKAN PARKIDA
ZİYARET ETTİ
Vali Hakan Yusuf Güner’in Dinar Belediye Başkanlığı ziyareti sonunda Belediye tarafından her yıl Mayıs ayında düzenlenen Uluslararası Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali’nin ana teması olan Marsyas heykeli Başkan Saffet Acar tarafından takdim edildi.
Belediye Başkanlığı ziyareti sonrasında Dinar Belediyesi Suçıkan Tesislerine geçen Vali Güner ve beraberindekiler buradaki yöresel ürünler bulunan standları inceledikten sonra bir süre dinlendiler. Vali Güner ve beraberindekilerin Dinar İlçesindeki ziyaret ve incelemeleri Suçıkan Tesislerindeki Etnoğrafya ve Doğal Yaşam Galerisindeki gezintileri ile sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti