Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vatandaş Diyor Ki! Sayın Yetkililer,

  Yeşilyol’daki baklavacı esnafı,

 

Yeşilyol’daki baklavacı esnafı, apartman ortak mülkiyetimizdeki ön bahçemizi ve yaya kaldırımını, işgal ve gasp etmektedir.. Yetkileriniz kapsamında, bu zorbalığa müdahale etmenizi talep ediyoruz.
155 ihbarda ve Afyonkarahisar Belediyesi Vatsap İhbar hattında, ilgili başvurularımız vardır.
Bu kişilerin, Eğretli Apartmanı’nda, kiracı, ev ve dükkan sahibi vs olarak, hiçbir hakları yoktur.
Bu kişilerin, araçlarını, kendi dükkanlarının önüne veya yol kenarına koymayıp, bizim apartman ön bahçemize park etmeleri, açıkça, işgal, gasp ve suçtur.
Baklavacı esnaflar, apartman sakinlerinin ve yakınlarının uyarılarını, hiç dikkate almamakta; mafyavari bir şekilde: şahsıma, “polis ceza yazsın da, gününüzü gösterelim.”, “seni yaşatmam” vb tehdit ve şantaj cümleleri kurmakta ve hâlâ, araçlarını, hiç bir hakları olmadığı hâlde, apartman ön bahçemize park etmektedirler..
Kendilerini uyaran kişileri de, kavgaya, döğüşe tahrik etmektedirler ancak, biz, apartman sakinleri olarak, Afyonkarahisar’ımızın adının, kavgayla, döğüşle, basın yayında yer almasını istemiyoruz ve bu meselenin, hukuk içinde çözülmesi için, size başvuruyoruz.
Tekrar vurguluyoruz ki: Yetkileriniz kapsamında, bu zorbalığa müdahale etmenizi talep ediyoruz.
Apartmanımızda, bu kişiler yüzünden, can ve mal güvenliğimiz kalmamıştır. Başımıza kötü bir şey gelirse, bunlar sorumludur.
Apartman ön bahçemizi işgal ve gasp eden ve böylece, nitelikli yağma suçu işleyen; tehdit ve şantaj cümleleri kuran esnaflardan şikâyetçiyim.
Gereğinin yapılması hususunu, saygılarımla, arz ederim..
ÖMER ARISOY Yeşilyol Cd., Eğretli Apt. Afyonkarahisar

 

Not: Yıllar önce, Afyonkarahisar Belediyesi, bizim apartmanımızın ve yan apartmanın kaldırım girişlerine, taştan dubalar yapmıştı ve bu dubalar, birileri tarafından sökülmüş ve bunlar hakkında da, hiç bir işlem yapılmamıştı… Kaldırım girişlerine yeniden, anahtarlı- otomatik çelik vb duba konulursa ve belediye trafik zabıta ve trafik ekipleri, kontrollerini sıklaştırırsa, apartman ön bahçelerine de gaspçıların park etmesi önlenir ve apartman ön bahçesinin, sadece apartman sakinleri tarafından kullanılması sağlanır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti