Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yağmur suyu çalışmaları tamamlanan bu mahalleler, sıcak asfaltla buluşuyor

Afyonkarahisar Belediyesi Uydukent’de asfalt

Afyonkarahisar Belediyesi Uydukent’de asfalt serim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında, yağmur suyu çalışmaları tamamlanan Uydukent Orhangazi, Osmangazi ve Yeşilyurt Mahalleleri sıcak asfaltla kavuşacak.

Afyonkarahisar Belediyesi, yol altyapısını güçlendirmek için 2023 yılında da yoğun şekilde çalışıyor. Yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye, konforlu ulaşım sağlanmasını hedefliyor.  Orhangazi Mahalle Muhtarı Nihat Aydın çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Yaparsa Zeybek Başkan Yapar” diye konuştu.

“MAHALLEMİZ BÜYÜK YATIRIMLAR KAZANDI”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in mahalleye büyük yatırımlar kazandırdığına dikkat çeken Muhtar Nihat Aydın; “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Bey’e Fen İşleri Müdürümüze, Asfalt Birim Sorumlumuza ve asfaltta çalışan emekçi kardeşlerimize Orhangazi Mahallesi Muhtarı olarak çok teşekkür ediyorum. Geçen yıl mahallemizin yağmur suyu hattının yenilenmesi ve havaların düzelmesi ile birlikte bozuk yolların hepsini sıcak asfalt serimi yapılmaktadır.  Altyapı çalışmalarından dolayı sıkıntılar yaşadık ancak bundan sonra Allah izin verirse sıkıntılarımız ortadan kalkacak.  Bizlere sabır gösteren mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

“EVLERİMİZ SU BASKINLARINDAN KURTULDU”

Geçmiş yıllarda yağan yağmurla birlikte evlerinin su bastığını söyleyen Muhtar Nihat Aydın;  “Önceki yıllarda her yağmur yağdığında en az 55 evimize su basıyordu. 2022 yılından bu aya kadar özellikle geçen aylarda yoğun yağışlarda bile evlerimize su baskını olmadı. Başkanımın adına mahalle sakinlerinden teşekkür almaktayım. Şu an Belediye ekiplerimiz mahallemizde asfalt olmayan yollarımızı hızlı bir şekilde asfaltlıyor. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Bey’e talebimizi ilettiğimiz zaman sağolsun anında çözüm yolu buluyor. Yaparsa Zeybek Başkan yapar”  dedi. >> Mehmet ALADAĞ’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti