Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalçın, kasaba okullarını ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Sadıkbey Kasabası’ndaki okulları ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Sadıkbey Kasabası’nda bulunan okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu. İlk olarak Sadıbey İlkokulunu ziyaret eden Yalçın, Okul Müdürü Mehmet Aydın Dursun’dan eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Okul ziyaretinde öğrencilerle sohbet eden Yalçın, öğrencileri çok sevdiğini, gelecekte vatan ve ülke için çok değerli işler yapacaklarına inandığını, okul ve okul sevgisinin ne kadar önemli olduğunu söyledi.
Sadıkbey Ortaokulunu da ziyaret eden Yalçın, Okul Müdürü Emel Soğancı Açku’dan düzenledikleri kermes ve okuludaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Yalçın okul öğretmenleri ile buluşmasında yaptığı konuşmada, “Türkiye Öğretmenler Kupası Futsal dalında il birincisi olan okulumuzu tebrik ediyorum. İzmir’de yapılacak Öğretmenler Kupası Bölge Finalinde ilimizi ve okulumuzu temsil edecek öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Değerli okul müdürü ve öğretmen arkadaşlarım eğitim çok ciddi bir iştir, bir ülkenin geleceği olan ve bize emanet edilen öğrencilerimizi en iyi şartlarda ve geleceği inşa edecek güçte yetiştirecek sizlersiniz.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti