Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaz Spor Okullarına kayıtlar başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından “Bu yaz Mutlaka Spora Başlamalısın” sloganıyla her yıl 29 Haziran tarihlerinde
açılan Yaz Spor Okulları (İl Spor Merkezleri) için kayıtlar başladı

 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 5-18 yaş aralığındaki gençlere yönelik Atletizm, Badminton, Basketbol, Cimnastik, Eskrim, Futbol, Güreş, Hentbol, Halter, Karate, Masa Tenisi, Tekvando, Tenis, Voleybol, Vücut Geliştirme ve Yüzme olmak üzere 16 branşta ücretsiz kurs verecek. Yüzme bilmeyen kalmasın projesi kapsamında haftada 2 saat toplamda 8 saat olmak üzere yüzme kursları da ücretsiz olacak. Ayrıca Engellilere yönelik atletizm, yüzme, cimnastik ve masa tenisi kursları da olacak.
Başvuru için web sitemiz Kurumsal/Bilgi Formları içerisinden İl Spor Merkezleri kayıt formunu doldurarak Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuru yapılabilir. Ayrıca internet sitede bulunan online başvuru formunu doldurarak kayıt yapabilirisiniz.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de “Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın” sloganıyla tüm vatandaşları kayıt olmaya bekliyor.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti