Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni bir kültür-sanat merkezi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yeni bir kültür-sanat merkezi

Afyonkarahisar, yeni bir kültür ve sanat merkezine kavuştu. Nil Kültür ve Sanat Merkezi, törenle açıldı

Afyonkarahisar’da yeni bir kültür ve sanat merkezi daha açıldı. Nur Pembeci tarafından Osman Atilla Caddesi Emin Apatrmanı’nda açılan Nil Kültür ve Sanat Merkezi, ilk gününde çok sayıda konuğu ağırladı. Merkezin sahibi Nur Pembeci, “Bu zamana kadar koro çalışmalarımız oldu. Nil Kültür Sanat Merkezi olarak resim ve müzik kurslarında bağlama ve gitar; yağlı boya ve periyodik kurslarımız bulunuyor. Yaptığımız eserleri sergilemek istiyoruz. Bunun dışında konserlerimiz ve çalışmalarımız olacak” dedi.
GENÇLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Açılışa katılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kültür ve sanata her türlü desteği vereceklerini belirtti. Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği İl Temsilcisi Kemal Baykara da kültür ve sanatın gençleri kötü alışkanlıklardan koruyacağını söyledi. Avukat Hatice Gök ise bu tür merkezlerin sayısının artmasını temenni etti.
Nil Kültür ve Sanat Merkezi’nde müzik ve resim kursları dışında drama ve tiyatro, kişisel gelişim, enstrüman bakım ve tamiri ve yoga dersleri de verilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti