Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni okula “Fethi Sekin” talebi

Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet
Yeni okula "Fethi Sekin" talebi

Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali, mahallesinde mevcut olan Yüksel Varlı İlköğretim Okulu’nun sınıflarının, mahalle nüfusunun artması dolayısıyla yeterli gelmediğini söyledi. Karaali, girişimleri sonucunda Miraç Camii bölgesinde 5475 metrekarelik bir alana okul yapılacağını kaydetti.
EN KISA SÜREDE
 FAALİYETE GEÇECEK
Karaali, “Mahallemizde her geçen gün artan nüfus, yeni bir okul ihtiyacını da gündeme getirdi. Biz de bu durumu yetkili makamlara ilettik. Devlet büyüklerimiz, bu talebi uygun gördüler. Allah’ın izniyle mahallemizdeki yeni okulumuzun temeli atıldı. En kısa zamanda okulumuz faaliyete geçecektir” dedi.
“ŞEHİDİMİZİN İSMİ OKULA VERİLSİN”
Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım’a, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’e, Vali Yardımcısı Erhan Günay’a, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Kocakulak ve Cevdet Keçeci’ye teşekkür eden Karaali, “Okulumuz bitirildikten sonra adı ne olsun diye düşündük. Ömer Halisdemir ismi, ilimizde bir okula verilmiş durumda. Biz de İzmir’de canı pahasına terörist saldırıyı önleyen Şehit Polis Fethi Sekin’in isminin okulumuza verilmesinin uygun olacağını düşündük” diye konuştu.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti