• Haberler
  • Siyaset
  • Yeniden Refah Partili Çakır: Her Yıl 125 Milyar Dolar Kazandıracağız

Yeniden Refah Partili Çakır: Her Yıl 125 Milyar Dolar Kazandıracağız

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, Türkiye'nin refah ve zenginliğe ulaşması için Milli Kaynak Paketi hazırladıklarını, bu paketin uygulanması hâlinde her yıl 125 milyar dolarlık bir tutarın bütçeye ekleneceğini belirtti

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, gündemdeki konular hakkında değerlendirmede bulundu. Başkan Çakır, “Sözlerimin başında Kıbrıs Türkü’nün hakkını gözeten Kıbrıs Herakâtı’nın yıl dönümünü kutluyor; bu harekatın başarıya ulaşmasında kararlı duruşuyla bizlere örnek olan Merhum Hocamız Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı ve Erbakan Hocamız’ın kararını uygulayan merhum Bülent Ecevit’i; ayrıca Kıbrıs Davası’nın bayraktarı merhum Rauf Denktaş ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Kıbrıs Gazilerinden hayatını kaybeden büyüklerimize rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı uzun ömür diliyorum” dedi.

Yeniden Refah Partili Çakır: Her Yıl 125 Milyar Dolar Kazandıracağız

“AK PARTİLİ OLMAYAN BELEDİYELERE HİZMET GECİKTİRİLİYOR”

AK Parti tarafından Kocaöz’e doğalgaz getirildiğinin duyurulduğunu hatırlatan Başkan Çakır, “AK Parti’nin Afyonkarahisar Milletvekilleri, Kocaöz Beldesi’nde doğalgaz müjdesi verdi. Kocaöz Beldemize doğalgaz arzının başlamasını memnuniyetle karşılıyoruz. Vatandaşımızın yaşam kalitesini artıracak her yatırımın arkasındayız. Ancak burada asıl sorgulanması gereken konu, kamu hizmetlerinin bir siyasi partinin başarısı gibi sunulması ve hizmet anlayışında çifte standart uygulanmasıdır. Ne yazık ki bugün Türkiye'nin birçok yerinde AK Partili belediyelere yatırımlar hızla ulaştırılırken, AK Partili olmayan belediyelerde aynı hizmetler ya geciktirilmekte ya da yarım bırakılmaktadır. Devletin görevi, vatandaşın hangi partiye oy verdiğine ya da belediyesini hangi partinin yönettiğine bakmaksızın herkese eşit hizmet götürmektir. Yapılan hizmetler herhangi bir siyasi partinin lütfu değil, devletin asli görevidir. Kamu kaynakları hiçbir zaman siyasi propaganda malzemesi haline getirilmemelidir. Biz Yeniden Refah Partisi olarak, hizmette adalet istiyoruz. Afyonkarahisar'ın hangi ilçesi, beldesi veya köyü olursa olsun, hangi siyasi görüş tarafından yönetilirse yönetilsin aynı yatırım anlayışıyla desteklenmelidir” ifadelerine yer verdi.

“MİLLİ GÖRÜŞ REÇETESİNİ UYGULAYACAK KADROLAR”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, 19 Temmuz 2026 tarihinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Nureddin Gül’ü ağırladıklarını belirterek “Sayın Gül’ün katılımıyla hem Marulcu Mahallesi’ndeki teşkilat binamızı açtık, hem de basın ve teşkilat buluşması gerçekleştirdik. Üye sayısı bakımından Türkiye’nin üçüncü partisi olan Yeniden Refah Partimiz’i Afyonkarahisar’da Genel Merkezimizin teşviki, İl Teşkilatımız, Kadın ve Gençlik Kollarımızın çalışmalarıyla inşallah daha da büyüteceğiz. Bizim amacımız particilik oynamak, tabelada bir parti olmak değil. Bizim amacımız, ülkemizin ihtiyacı olan Milli Görüş reçetesini tavizsiz uygulayacak kadroların ülkemizi yönetmesidir” dedi.

Yeniden Refah Partili Çakır: Her Yıl 125 Milyar Dolar Kazandıracağız

“YETKİYİ VERİN, ÖZDE ETKİYİ GÖRÜN”

Başkan Çakır, açıklamasına şöyle devam etti:

“Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Nureddin Gül’ün Afyonkarahisar’daki açıklamaları epeyi ses getirdi. Özellikle asgari ücretin 55 bin liraya çıkarılması çağrısı yankı buldu. Bu açıklamaya karşı çıkanlar, ‘Maliyetler artar’ cümlesine sığındı. Yeniden Refah Partisi olarak ülkemize yıllık 125 milyar dolar kazandıracak kaynak paketimizi hazırladık. Bunun yanı sıra programımızda esnafın, girişimcinin, üreticinin teşviki; maaşlı kesimin ise hayat şartlarının iyileştirilmesini ayrıntıları ile anlattık. Siz bu kardeşlerinize yetkiyi verin, sözde değil özde etkiyi o zaman göreceksiniz.”

KADIN KOLLARI VE MERKEZ İLÇE’DE YENİ DÖNEM

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, partisindeki yeni görevlendirmeleri de şöyle duyurdu:
“Bu vesileyle partimizdeki görev değişikliklerinden de kısaca bahsetmek isterim:
Merkez İlçe Başkanlığımız ve Kadın Kolları Başkanlığımız’da iki yeni atama gerçekleştirildi. Merkez İlçe Başkanımız Tufan Yaşık, İl Kadın Kolları Başkanımız ise Elif Arısoy oldu. Her iki başkanımıza çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Emanetleri devreden önceki dönem Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Arık ile önceki dönem İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Genç’e verdikleri emekler için teşekkür ediyorum.”

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme