Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yetenekli çocuklar Bilgi Evi’nde – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yetenekli çocuklar Bilgi Evi'nde

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi ile Gön-Der, Afyonkarahisar’daki ihtiyaç sahibi ve yetenekli ilköğretim öğrencilerine hafta sonları ücretsiz ders veriyor. Bilge Evi’nde verilen dersler için 20’şer kişilik 3 sınıf oluşturuldu

İlköğretim çağındaki ihtiyaç sahibi ve yetenekli öğrenciler, Afyonkarahisar Belediyesi’nin gi-rişimiyle ücretsiz ders almaya başladı.
Afyonkarahisar Belediyesi, İl Halk Eğitim Merkezi ile Gön-Der’in destekleriyle yürütülen proje, 6’ncı, 7’nci ve 8’inci sınıf öğrencilerini kapsıyor. “Bilgi Evi” adı verilen ve eskiden kafe olarak işletilen bir mekanda devam eden projeden yararlanmak için şimdiye kadar 300’e yakın öğrenci başvurdu. Öğrenciler, başvurduktan sonra kayıt formları doldurup eğitime başlayabiliyor. Bilgi Evi’ndeki öğretmenler, branşlarında 4 yıllık üniversite diplomasına sahip kişilerden seçiliyor. Öğretmenlerin maaşları ise İl Halk Eğitim Merkezi tarafından karşılanıyor. 20’şer kişilik 3 sınıfın oluşturulduğu Bilgi Evi’nde Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki program uygulanıyor. 6’ncı sınıflar için verilecek eğitimin Kasım ayında başlayacağını bildiren Bilgi Evi yetkilileri, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi, Türkçe, Matematik ve İngilizce derslerinin verildiğini söylediler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti