Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yetişkin gençler Yıldırım’la buluştu – Kocatepe Gazetesi

Vali Aziz Yıldırım turnuvada
Yetişkin gençler Yıldırım’la buluştu

Vali Aziz Yıldırım turnuvada dereceye giren huzurevi sakinlerini makamında kabul etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Engelli Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Önal İnaltekin, ASP Gençlik Spor Kulübü Genel Başkanı Gürdal Gümüş, Genel Koordinatör Ozan Gül hazır bulundu.
 Ziyaret sırasında bilgiler aktaran Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Afyonkarahisar Valiliği himayesinde Sandıklı Hüdai Kaplıcaları’nda, Huzurevleri arası Bocce turnuvasına 11 ilden 16 takımın katıldığını belirtti. Bu takımlardan 4 tanesinin de Afyonkarahisar’dan katıldığını belirten Sezer, turnuvada toplam 32 karşılaşma yapıldığını, turnuvanın sonunda Uşak Huzurevi’nin birinci, Fethiye Huzurevi’nin ikinci, Sandıklı Huzurevi’nin üçüncü ve Turgutlu Huzurevi’nin de dördüncü olduğunu ifade etti.
Bocce turnuvasına ev sahipliği yapmaktan memnun olduğunu belirten Vali Aziz Yıldırım, Baş tacı yaşlıların hayatlarını daha iyi şartlarda sürdürmeleri için her türlü imkânın seferber edildiğini, moral ve motivasyonu artırıcı bu tür oyunların yapılmasının yaşlılar için çok faydalı ve yerinde olduğunu söyledi. Turnuvaya katılan tüm yaşlılara sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulunan Vali Yıldırım turnuvada derece alan huzur evi sakinlerini teker teker tebrik etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti