Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldızların şampiyonası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Spor Kompleksi Spor
Yıldızların şampiyonası tamamlandı

Afyonkarahisar Spor Kompleksi Spor Salonları’nda gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Erkek-Kız Final müsabakaları tamamlandı. Erkeklerde, Ankara, İzmir, İstanbul (Avrupa), Bursa, Batman, Giresun, Gaziantep, Düzce kızlarda ise Bursa, Antalya, İstanbul, Ankara, Karabük, Tokat, Çorum ve Samsun illerinden gelen 8 erkek ve 8 kız voleybol takımlarının katıldığı müsabakalar oynandı. Yapılan müsabakalar sonucunda Erkeklerde Ankara İl Karması birinci olurken, İstanbul Karması ikinci, Bursa Karması üçüncü ve Giresun Karması dördüncü oldu. Kızlarda ise Ankara Karması birinci olurken İstanbul Karması ikinci, Antalya Karması üçüncü ve Samsun Karması dördüncü oldu.
TAKIMLARA KUPA VE
MADALYALAR VERİLDİ
Müsabakalarda dereceye giren takımlar için düzenlenen ödül töreninde Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Çetin Ok, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Barın, İstanbul Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Çetin Acar, Voleybol Gözlemcisi İrfan Başpınar, Ulusal Hakemler Savaş Aslan, Mevlüt Koç, Servet Çoban, Habip Durgut ve takım antrenörleri tarafından kupa, madalya ve ödülleri verildi.
Erkekler müsabakalarında en iyi pasör Kaan Şahin, en iyi orta oyuncu Alperen Mutlu, en iyi smaçör Yılmaz Eser, en centilmen oyuncu Halil Arif Dere ve en değerli oyuncu Zeka Çağatay olarak seçildi.
Kızlar Voleybol müsabakalarında en iyi orta oyuncu Aybüke Güldenağ, en iyi smaçör Simge Öztürk, en centilmen oyuncu Dilara Yılmaz, en değerli oyuncu Ayyüce Altıntop ve en iyi pasör Çağla Salih seçildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti