Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılın muhabiri: Burcu Aydın

İnternet Medya Birliği’nce çeşitli

İnternet Medya Birliği’nce çeşitli kategorilerde Yılın En’leri 2021 ödül töreni hafta sonu yapıldı

Yılın En’leri 2021 ödül töreni 19 Şubat 2022 Cumartesi akşamı DoubleTree by Hilton SPA Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. “Yılın en başarılı muhabiri” ödülüne gazeteniz Kocatepe’nin muhabiri Burcu Aydın layık görüldü.
Düzenlenen törenle, yılın en başarılı bürokratı ödülü Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’e, yılın en başarılı Milletvekili ödülü MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a verildi. Yılın en başarılı ilçe belediye başkanları ödülü; Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’a, Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz’a ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e verildi. Yılın siyasette en başarılı il başkanı ödülü İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu’na, yılın en başarılı meslek odası ödülü ise Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Cengiz Üstün’e verildi. Yılın en başarılı kurum müdürleri kategorisinde; İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, AFAD Müdürü Mehmet Buldan ve Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürü Taner Çelik ödül aldı. Yılın en başarılı kurumları ödülü; Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü, TCDD 7. Bölge Müdürlüğü ve Türk Telekom İl Müdürlüğüne verildi. Yılın en başarılı kamu şirketleri ödülü; Albikere.com, Sanjet A.Ş. ve Çay Otobüs İşletmelerine verildi. Yılın en başarılı işadamları kategorisinde; Adnan Demirel, Murat Bilgici ve Ahmet Aşgın aldı. Yılın en popüleri Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan seçilirken, yılın en başarılı sivil toplum kuruluşu ödülü Kadın Kültür Evlerine verildi. Yılın annesi olarak seçilen Keziban Koç’a, yılın en başarılı kültür organizasyonu ödülü H. Hüseyin Başkadem’e verildi. Kamuda yılın en iyi doktoru ödülü Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Recep Özgün, özel sektörde yılın en iyi doktoru ödülü Özel Fuar Hastanesi hekimlerinden Göz Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Op. Dr. Zübeyde Aydın Başekim ile İç Hastalıkları Uzmanı Yardımcı Doçent Dr. İsmail Uygan’a verildi. Yılın en başarılı spor organizatörü ödülünü Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke aldı. Yılın en başarılı termal tesis ödülünü İkbal Thermal Otel Spa alırken, yılın en başarılı yardım kuruluşu ödülü Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine verildi.
Yılın en başarılı muhabirleri ödülü Kocatepe Gazetesi Muhabiri Burcu Aydın ile A Haber Temsilcisi Ata Gündüz Kurşun’a verildi. Yılın en başarılı radyosu ödülü Kolaylı Radyo’ya, yılın en çevre projesi ödülü Dazkırı Belediyesi Atık Su Arıtma Projesine, yılın mega projesi ödülü ise Sinanpaşa Belediyesi Sinanpaşa OSB’ye verildi. Yılın en başarılı sucuk markaları ödüllerini; Ceylaner Sucukları, Cumhuriyet Sucukları ve Enfes Et aldı.
>> Mustafa Ertürk’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti