Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılkı Atları Dronlarla 4 Mevsim Görüntülendi

Afyonkarahisar’ın farklı noktalarında dron ile yılkı atlarının 4 mevsim çekilen görüntüleri izleyenleri adeta mest etti.

Afyonkarahisar’ın farklı noktalarında dron

Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapan Hakan Yılmaz öncülüğündeki ekip tarafından hazırlanan belgesel ile 4 element (hava, toprak, ateş ve su) üzerinden Afyonkarahisar’ın 4 mevsimi anlatıldı. Belgeselin çekimleri yaklaşık 2 yıl sürdü. Belgesel içerisinde yer alan görüntülerden yılkı atları kesiti ise büyük ilgi gördü. Atların ikişerli ve üçerli gruplar ile sürü halindeki görüntüleri dron ile havadan görüntülendi.
Belgeselde yer alan görüntülerle ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine bilgi veren Yılmaz, görüntülerin uzun uğraşlar sonucu çekildiğini ifade etti. Yılmaz, “Belgeselimizde 4 mevsim Afyonkarahisar’ın doğasını anlattık. Belgeseldeki bir bölümde doğadaki yaban hayatı üzerine. Bu bölgedeki özellikle yılkı atlarını 4 mevsim boyunca takip edip, dron ile çektik. Özelikle Akdağ, Kumalar Dağları, Emirdağları ve Taşoluk bölgesinde yoğun bir şekilde yılkı atları yaşıyor. Biz de onları kayda aldık” dedi.

Yılkı Atları Dronlarla 4 Mevsim Görüntülendi Yılkı Atları Dronlarla 4 Mevsim Görüntülendi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti