Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz hayırlı Ramazanlar diledi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yılmaz hayırlı Ramazanlar diledi

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yılmaz, hayırlı Ramazanlar diledi

İlk oruç bugün
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, manevi derecesi çok yüksek ve kazancı pek büyük olan Ramazan ayına 31 Temmuz Pazar günü akşamı itibariyle teravih namazını kılarak girileceğini hatırlattı. Yılmaz, bugün de, Ramazanın birinci günü orucuna başlanacağını kaydetti. Milletvekili Kemalettin Yılmaz; “Yüce Allah’ın bizlere lütfettiği nimetlerden birisi de Mübarek Ramazan ayıdır. Ramazan ayı ibadet, rahmet ve mağfiret ayıdır. Bereketi bol, hayrı çok olan bir aydır. Bu ay, yardım, bağış, rahmet ve ihsan ayıdır. Ramazan ayı, bir yıllık maddi ve manevi kirlerden temiz-leneceğimiz, insani duyguların coştuğu, tövbe edip hakka yönelme şuurunun geliştiği ayıdır. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, bu ay içerisinde yer almaktadır. Ramazan, Allah’a olan kulluk şuurunu derinden hissettiğimiz, milli birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir aydır. Dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlendiği, bir arada olmanın önemsendiği böylesi zamanların toplum hayatımızda ayrıcalıklı bir yeri vardır.” dedi.
Eksik ve hatalar giderilmeli
Asırlardır din ile bağını koparmadan sürdüren ve onu manevi hayatının aydınlık bir ışığı kılan Türk Milleti fertlerinin, Ramazan ayının huzur ve esenlik veren derin etkisini nefislerinde, ailelerinde ve toplumlarında yaşayıp yaşattıklarını aktaran Milletvekili Kemalettin Yılmaz; “Bu ayı sadece dini değil, sosyal ve kültürel hayatları bakımından da canlı bir dönem haline getirmişlerdir. Fert ve toplum olarak huzura, birbirimizi anlamaya, birbirimize karşı dürüst olmaya, sevgi ve saygı göstermeye, acılarımızı paylaşmaya, kişisel zaaflarımızdan kaynaklanan eksikleri ve hatalarımızı gidermeye gerçekten ihtiyacımız vardır. Kavga ve küskünlüklerin son bulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının davranışlara yansıyarak somutlaştığı müstesna aydır. Temennim dargınlıkların, ihtilafların, huzursuzlukların hiçbir dönemde aziz milletimizi meşgul etmemesidir.” ifadelerini kullandı.
İnsani meziyetler yaygınlaşmalı
Huzur ve esenliğin kaybolduğu, tartışma ve gerginliklerin yükseldiği bir dönemdemMübarek Ramazan ayının karşılanasından yakınan Milletvekili Kemalettin Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, Yüce Dinimiz’in bizden istediği sevgi, saygı hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziniyetlerin yaygınlaşmasına gayret gösterelim. Rahmet, bereket ve mağfiret dolu Ramazan günleri bu ihtiyaçlarımızı gidermek için büyük bir fırsattır. Ramazan ayının şahsımız, ailemiz, milletimiz, ülkemiz, bütün İslam âlemi ve insanlık için hayırlar, huzur ve barış getirmesini, bizleri manevi yönden yüceltmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm Afyonkarahisar’lı hemşerilerimin ramazanını tebrik ediyorum.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti